Blog

Pan Fitinka

31.01.2018

Rodinná firma s dlouhou tradicí. Představíme vám ty nejlepší produkty britské společnosti John Guest

Vítěz mnoha prestižních ocenění. Více jak padesátiletá historie. Deset dceřiných společností a tisíce distributorů. Jedinečný proces výroby a přísná kontrola finálních produktů. Britský gigant na poli sanitární techniky, vytápění, systémů pro tlakový vzduch, nápojové techniky a mnoha dalšího dlouhodobě vyniká v nalézání originálních řešení. V čem spočívá úspěch britské rodinné firmy John Guest?

Číst více

Pan Fitinka

27.01.2018

Vytvořte funkční odbočku snadno a rychle. Flamco T-plus nainstaluje profesionál i amatér. Během pár minut a bez odstávky systému

Celé potrubí je již hotovo a vy zjišťujete, že nutně potřebujete ještě jednu odbočku. Vyřadit vše z provozu je naprosto nemyslitelné a vám dochází čas. Co bylo kdysi neřešitelné, je dnes otázkou několika málo minut. Vytvořit funkční odbočku během provozu bez nutnosti složitého manévrování není žádný problém. Stačí jen najít vhodné pomůcky. Sáhněte po Flamco T-plus a sami si ověřte, jak je instalace jednoduchá, rychlá a bezpečná i v omezeném prostoru.

Číst více

Pan Fitinka

24.01.2018

S rekuperací se vám bude lépe dýchat, pracovat i spát. Zbavte svůj domov plísní, prachu a nepříjemného odéru. Vdechněte mu nový život!

Všichni se shodneme na tom, že žít bez vzduchu nedokážeme. Ať se vám to hodí nebo ne, dýchat potřebujete všichni vždy a všude. A dýchat potřebuje i naše obydlí, které se snažíme dokonale zaizolovat, aby nám neunikl ani kousek tepla. Nedělejte kompromisy. Zachovejte teplo a zároveň domovu vdechněte nový život. Je ideální čas přemýšlet nad rekuperací.

Číst více
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu