Blog

Pan Fitinka

14.03.2018

Základní požadavek na větrání - Pettenkoferovo kritérium

Na pocitu tepelné pohody v bytě nebo rodinném domě se kromě teplot podílí i další mikroklimatické faktory, jako je vlhkost vzduchu a rychlost proudění vzduchu, které ovlivňuje tok škodlivin v prostředí.

Číst více

Pan Fitinka

08.03.2018

Sami si můžete najít náhradu článkových litinových a ocelových radiátorů za desková otopná tělesa RADIK KLASIK - R

Model RADIK KLASIK - R je deskové otopné těleso v provedení KLASIK upravené pro rychlou náhradu článkových litinových nebo ocelových radiátorů s připojovací roztečí 500 mm. Výška H = 554 mm zaručuje jeho bezproblémovou montáž na místo starého radiátoru. Umožňuje levé nebo pravé boční připojení na rozvod otopné soustavy a konstrukcí je určeno pro otopné soustavy s nuceným nebo samotížným oběhem. Ze zadní strany jsou přivařeny dvě horní a dolní příchytky, otopná tělesa o délce 1800 mm a delší mají navařena šest příchytek.

Číst více

Pan Fitinka

27.02.2018

Větrání s rekuperací pod taktovkou české společnosti KORADO potěší nejen alergiky

Pro zdravé klima v domácnosti je důležitý ideální poměr vlhkosti vzduchu a eliminace škodlivin v ovzduší. Nadměrná vlhkost je rájem pro plísně, které mohou negativně ovlivnit zdraví vás i vašich blízkých. Užívejte si čistý zdravý vzduch, zbavte se vlhkosti a díky rekuperaci zachovejte tepelnou energii ve vašem domově. Ušetříte tak nejen své zdraví, ale také peněženku. Podívejte se s námi na decentrální rekuperační jednotky KORADO Korasmart.

Číst více
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu