Blog

Pan Fitinka

04.12.2017

Čistota půl zdraví. Ochraňte své dýchací cesty před škodlivinami snadno a efektivně

Říká se, že čistota je půl zdraví a v případě čistého vzduchu to platí dvojnásob. Dýchací cesty jsou bránou do našeho těla a není snadné ohlídat, co vdechujeme. Drobné částice jsou okem neviditelné a společně s bakteriemi a mikroorganismy jsou všude kolem nás. Není proto od věci dohlédnout na kvalitu ovzduší a pořídit si čističku vzduchu, za kterou vám vaše plíce jednou poděkují.

Číst více

Pan Fitinka

01.12.2017

Ani kapka nazmar. I sklenice čisté vody může rozehrát symfonii, na kterou budou vaše chuťové pohárky dlouho vzpomínat. Nevěříte? Tak ochutnejte!

Voda tvoří až 70 % lidského těla. Je důležitou stavební složkou buněk a zakládá mnoho biochemických reakcí. Voda není jen důležitá, je pro naši existenci naprosto nezbytná. Bolí vás často hlava? Máte problémy se soustředěním, jste unavení a podráždění? Problém může být nedostatečný pitný režim. Jste nadšený ekolog a příčí se vám představa jednorázových lahví s vodou? Pořiďte do firmy aquamat. Dejte najevo zájem o klienty i o planetu Zemi.

Číst více

Pan Fitinka

23.11.2017

Na zdravém vzduchu zdravý duch. V novém seriálu poradíme, jak z něj vytěžit maximum

Čerstvý vzduch dodává energii tělu i mysli a pomáhá nám efektivně fungovat v hektickém světě. Pobyt v uzavřených prostorách nás však připravil o většinu jeho benefitů. Bolí vás často hlava a cítíte se unavení? Problém může být ve vydýchaném nebo suchém ovzduší. Tam, kde už nepomáhají okna dokořán, nastupuje moderní technika, která promění kvalitu vzduchu opět ve váš prospěch.

Číst více
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu