Blog

Pan Fitinka

19.01.2018

O sběrači a pružné spojce

Byla jednou jedna spojka. Ale nebyla to obyčejná spojka! Byla to pružná spojka Flexseal, která se stala skvělým parťákem pro každý okapový sběrač. Spolu tvoří dokonale sehraný pár, který zbaví dešťovou vodu listí, jehličí a jiných pevných částic. Jak se ti dva vůbec dali dohromady? A proč to tomuhle na první pohled nesourodému páru tak skvěle klape? Inu, to bylo tak…

Číst více

Pan Fitinka

17.01.2018

Neztrácejte čas plánováním podlahového topení. Optimální řešení navrhneme vašemu domovu na míru!

Plánujete výstavbu podlahového topení, ale lámete si hlavu nad tím, jak si všechno správně propočítat? Prošli jste už hromadu informací, kvanta výpočtů a stejně si nejste jistí, zda vám vše dokonale sedí? Dát si veškeré informace dohromady není zrovna jednoduché, a proto vám nabízíme pomocnou ruku. Stačí, když nám svěříte potřebné údaje a my se postaráme, aby všechno sedělo. Do puntíku!

Číst více

Pan Fitinka

14.01.2018

Vyřešte potíže s rozdílnými průměry kanalizačního potrubí. Pružné spojky, redukce a tvarovky tolerují odchylky i deformace!

Dřepíte nad prasklým kanalizačním potrubím, hlavu v dlaních a řešení v nedohlednu? Potřebujete spojit dva konkrétní kusy potrubí, ale už od pohledu je vám jasné, že spolu zkrátka nehrají? Odlišný průměr, různé materiály, katastrofa za rohem a nová pečlivě vybraná vana stojí v koutě, zatímco marně přemýšlíte, jak ji na kanalizaci napojíte. Už se vidíte, jak ji s obtížemi transportujete zpět k prodejci a plánujete rekonstrukci celé koupelny? Nebo vás jen tlačí čas a poškozené trubky se vám smějí do obličeje? Pak nezoufejte, řešení je jednodušší, než si myslíte. Vsaďte na pružné spojky a redukce!

Číst více
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu