Blog

Pan Fitinka

20.04.2018

Žili první instalatéři na Orknejích?

Skara Brae, osada na Orknejských ostrovech, kterou na několik tisíc let zakryl písek. Až vichřice roku 1850 odhalila chatrče z červeného pískovce, které poskytovaly domov malé uzavřené komunitě lidí před více než 5 100 lety. Důmyslné stavby a propracované nástroje nebyly jedinou doménou obyvatel ostrova Mainland ležícího severně od Skotska, kde se stýká Severní moře s Atlantikem. Pravděpodobně jako první na světě vybudovali i plně funkční kanalizační systém, který neměl ve své době obdoby.

Číst více

Pan Fitinka

17.04.2018

S praktickým sprejem zvládnete údržbu řetězu rychle a s čistýma rukama

Než poprvé vyrazíte na cyklostezku, musíte na svém kole provést pravidelnou údržbu. Vše dokonale seřídit, aby každá vyjížďka byla především radostí, nikoliv starostí. Nezapomeňte proto na správnou údržbu řetězu, který se stará o plynulý chod vašeho kola. S praktickým sprejem na cyklistický řetěz vám to zabere jen minutku.

Číst více

Pan Fitinka

11.04.2018

Variabilní barevné stavebnice i velkoobjemové samozavlažovací truhlíky. Ze sortimentu Plastia si vybere každý nadšený pěstitel

Přeneste kousek přírody i na svůj pracovní stůl a využijte jedinečně hravého řešení, které zaujme na první pohled. Obyčejné květináče už jsou dávno pasé. Dejte přednost veselému modernímu designu květináčů Plastia Moduloo a vzpomeňte si na dětství, kdy jste si hráli s Legem či jinou stavebnicí. Rozšiřte své pěstební portfolio i na venkovní prostory a usaďte květiny do komfortního samozavlažovacího truhlíku Berberis, který vás vždy upozorní na nutnost doplnit vodu. Pěstování květin je se správnými pomůckami zábava!

Číst více
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu