Blog

Pan Fitinka

12.02.2018

Správná péče začíná už při instalaci. Vyřešte problémy se zanášením vsakovacích tunelů a udržte je ve formě

Čištění vsakovacího mechanismu přestavuje řešitelný ale komplikovaný problém. Při představě výkopu celého systému vám právem vstávají vlasy hrůzou na hlavě. Raději se problémům vyhněte a pokuste se zamezit zanášení tunelu už v zárodku. Existují způsoby, jak zabránit ukládání bahna a nečistot. Stačí dodržet několik jednoduchých zásad, díky kterým se vyhnete starostem. Ušetříte tak nejen čas, ale i peníze a nervy.

Číst více

Pan Fitinka

06.02.2018

Decentrální rekuperace není žádná věda. Jednotka RDZ WHR 61 nabídne čerstvý vzduch, energetickou úsporu a zdravější prostředí

Šetřit energii a peníze je snem každého. Decentrální rekuperace umožní pravidelnou výměnu vzduchu, nahradí klasické větrání a využije energii odpadního vzduchu pro ohřátí vzduchu zvenčí. S lokální rekuperací nepotřebujete složité rozvody ani komplikovaná stavební řešení. Jednoduchá instalace, nízká spotřeba a konstantní teplota. Tak co víc potřebujete?

Číst více

Pan Fitinka

03.02.2018

Tichý, účinný a úsporný. S elegantním ventilátorem ECOAIR poznáte výhody decentrální rekuperace. Bez zatížení vašeho rozpočtu a ušních bubínků

Ventilátory mohou být nejen účinné a krásné na pohled, ale i takřka bezhlučné. Stačí k tomu důmyslná konstrukce, kvalitní provedení a špetka španělského umu. Kde jiní selhali, tam vytvořila společnost Soler & Palau malý radiální ventilátor, který nadchne elegantním designem a překvapí tichým chodem. V čem tkví jeho tajemství? Podívejte se s námi na produktovou řadu ECOAIR Design Ecowatt a poznejte výhody decentrální rekuperace.

Číst více
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu