Blog

Pan Fitinka

26.12.2017

Ekologie, ekonomie a prostorová nenáročnost. To jsou hlavní přednosti průtokových ohřívačů vody. Zjistěte, jaké jsou ty další

Otočit kohoutkem a umýt si ruce v teplé vodě již není žádným luxusem, ale naprosto běžnou záležitostí. Moderní technologie se tak naplno přizpůsobují našemu stylu života. Společnost Clage u svých výrobků klade vysoké nároky nejen na technickou kvalitu a individuální řešení, ale také na energetickou a prostorovou nenáročnost a ekologii. Na všechno, co potřebujete vědět, jsme se zeptali za vás.

Číst více

Pan Fitinka

22.12.2017

Zbavte se zápachu z kanalizačních výparů a eliminujte hluk z potrubí. Přivzdušňovací ventily vyřeší potíže i bez komplikovaných stavebních úprav

Zápach z kanalizace je nepříjemný problém, který lze snadno vyřešit. Pro jeho eliminaci postačí instalace vhodné přivzdušňovací hlavice, která do systému vnitřní kanalizace dostane potřebné množství vzduchu. Ideální přivzdušňovací ventil vás zbaví všech obtíží spojených se zápachem a bubláním v potrubí. Nadechněte se bez obav.

Číst více

Pan Fitinka

19.12.2017

Vůně, která uklidní nervy a nastolí duševní rovnováhu. Aroma difuzér je mnohem víc, než se na první pohled může zdát

Příjemná vůně dokáže z každého interiéru vytvořit útulné místo s pozitivní atmosférou. Ať už chcete přivítat své hosty květinovým aroma nebo si jen zpříjemnit den v práci, osvěžovače vzduchu dokážou změnit každou chvíli k nepoznání. Pozitivní účinky se projeví nejen na vaší náladě a soustředění, ale díky aromaterapii snadno zmírníte i mnohé zdravotní potíže. Nasajte aroma a poznejte, jak voní klid a harmonie.

Číst více
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu