Blog

Pan Fitinka

03.08.2016

Zápach z vodovodní baterie

Stalo se to už asi více lidem, že obvykle po nějakém zásahu do instalace rozvodů pitné vody (většinou v kuchyni), začne voda po otevření vodovodní baterie zapáchat. Zápach může být trvalý nebo po odpuštění malého množství vody z baterie na nějakou dobu odezní. Nebudu se pouštět dál, protože každé toto úskalí má svá specifika a tomu odpovídající řešení. Každopádně, dnes se nám ozval pán s tímto problémem a my jsme mu nabídli toto řešení.

Číst více

Pan Fitinka

01.08.2016

Kontrola zboží při převzetí I

Kontrola zboží při převzetí zásilky se opravdu vyplatí. Ruku na srdce, kdo z nás to dělá? Pokud není obal zásilky viditelně poškozený, nikoho z nás nenapadne, že by mělo být v zásilce něco v nepořádku. A proč taky? Přece není v zájmu eshopu prodávat poškozené zboží a kazit si tím jméno. Stejně tak je to i s dopravcem a jeho službami, ALE...Pokud se Vám stane, že zboží je poškozené, nebojte se ozvat. Vše si pečlivě nafoťte a začněte ihned komunikovat s eshopem. Vždy záleží na ochotě eshopu a dopravce celou věc řešit tak, aby na konci celého procesu jste byli spokojení Vy. A jak to řešíme my?

Číst více

Pan Fitinka

18.07.2016

Prodlužte si životnost plynového kotle

Plynový kondenzační kotel si pořizujete 2 krát (max. 3 krát) za život, pokud ovšem nejste sběratelem kotlů nebo máte potřebu měnit kotel každé 3 roky. I u kotle platí přímá úměra mezi pravidelnou údržbou, předcházení rizik a delší životností. Existuje jednoduché řešení. Samočistící magnetický filtr. Prodlouží vám životnost kotle a ochrání výměník. A můžete ho instalovat i dodatečně. Pokud si nejste úplně jisti jaký typ vybrat, rádi vám poradíme a pomůžeme i s instalací. Samočistící magnetický filtr se instaluje na zpětném okruhu (zpátečce) topné vody těsně před kotlem. Zachytává všechny magnetické i nemagnetické nečistoty.

Číst více
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu