Vyřešte potíže s rozdílnými průměry kanalizačního potrubí. Pružné spojky, redukce a tvarovky tolerují odchylky i deformace!

pan Fitinka 14.01.2018

Dřepíte nad prasklým kanalizačním potrubím, hlavu v dlaních a řešení v nedohlednu? Potřebujete spojit dva konkrétní kusy potrubí, ale už od pohledu je vám jasné, že spolu zkrátka nehrají? Odlišný průměr, různé materiály, katastrofa za rohem a nová pečlivě vybraná vana stojí v koutě, zatímco marně přemýšlíte, jak ji na kanalizaci napojíte. Už se vidíte, jak ji s obtížemi transportujete zpět k prodejci a plánujete rekonstrukci celé koupelny? Nebo vás jen tlačí čas a poškozené trubky se vám smějí do obličeje? Pak nezoufejte, řešení je jednodušší, než si myslíte. Vsaďte na pružné spojky a redukce!

Nekompatibilita není žádný problém!

Využití pružných spojek a redukcí je ideální ve všech situacích, kdy musíte vytvořit kvalitní spoj, který bude dokonale těsnit. Opravte prasklé potrubí, nahraďte poškozenou část, napojte vanu či sprchový kout nebo jednoduše vytvořte odbočku pomocí odpovídající tvarovky. Pružné spojky a tvarovky použijete v případech, kdy není dostupná vhodná přechodka nebo spojujete-li odlišné typy potrubí. Své místo najdou jak u vnitřní, tak i vnější kanalizace!

Maximální přizpůsobivost

Spojkadilataci 10-30 mm, díky kterému dokonale přilne k trubkám o rozdílném průměru. Hlavní část je tvořena pružným rukávcem, který je vyroben z pryže nebo termoplastu. Na obou koncích naleznete pevné stahovací spony. Tyto spony snadno utáhnete kolem kanalizační či vodovodní trubky a vytvoříte pevný spoj odolávající tlaku až 0,6 baru. O kvalitu se bát nemusíte. Výrobky Flexseal a Fernco mají životnost 100 let. Jednoduché zařízení tak vyřeší mnohé prekérní situace.

Žádné zbytečné prodlevy

Nepopiratelnou výhodou pružných spojek a redukcí je jejich snadné a rychlé použití. Vše kvalitně opravíte i v časovém presu, kdy si nemůžete dovolit delší odstávku provozu. Elastický materiál snese deformace i vychýlení spojů, kterým se běžná přechodka nedokáže přizpůsobit. Pomocí sedlových navrtávek vytvoříte dodatečné kanalizační přípojky pro napojení zařizovacích předmětů. Všechny produkty z řad Flexseal a Fernco navíc zabraňují přenosu tepla i elektrického náboje.

Vyberte si spojky, tvarovky a navrtávky z naší nabídky a vyřešte hravě každou havárii.

Zpět na blog
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu