Blog

Pan Fitinka

10.01.2018

Voda je dobrý sluha, ale i zlý pán. Zpětné kanalizační klapky udrží dešťovou a odpadní vodu mimo váš domov

Intenzivní dešťové přeháňky a přívalové deště jsou čím dál častější, a vy přemýšlíte, co takové množství vody udělá s vaší kanalizací? Nová zástavba, nedostatečná velikost veřejné kanalizace nebo prudký vzestup hladiny vody dokážou způsobit problémy se zpětným průtokem dešťové vody. Pořiďte si proto kvalitní protizáplavové kanalizační klapky a ukažte vodě jasný směr. Ven z vašeho domu.

Číst více

Pan Fitinka

03.01.2018

Úklid bez námahy? Robotické vysavače spolehlivě zbaví podlahy nečistot. A nebojí se namočit!

Zakopávat o šňůry od vysavače a na kolenou se natahovat k nejzazším rohům, to je zkrátka k vzteku. Tak proč se zbytečně rozčilovat, když si můžete dát čaj a nechat uklízet někoho jiného? Nemusíte si hned najímat uklízečku, stačí vsadit na robotického pomocníka, který se snadno dostane do každého rohu a zanechá vaši podlahu dokonale čistou. A bez remcání!

Číst více

Pan Fitinka

28.12.2017

Dlouhá tradice a ověřená kvalita. Gebo spojky usnadňují výstavbu potrubí více než 80 let. Tak neváhejte a zkuste je taky

Více než 80 let je možné snadno a rychle spojit potrubí s hladkými konci. Vynálezem svěrného principu odpadla nutnost použití závitů či svařování. Instalatéři a řemeslníci tak získali jednoduchý způsob, jak si výrazně ulehčit práci při zachování stejně vysoké kvality provedení. Plánujete výstavbu nového potrubí či renovaci toho starého? Pak jsou Gebo spojky tím pravým pomocníkem, který vám nesmí chybět.

Číst více
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu