S rekuperací se vám bude lépe dýchat, pracovat i spát. Zbavte svůj domov plísní, prachu a nepříjemného odéru. Vdechněte mu nový život!

pan Fitinka 24.01.2018

Všichni se shodneme na tom, že žít bez vzduchu nedokážeme. Ať se vám to hodí nebo ne, dýchat potřebujete všichni vždy a všude. A dýchat potřebuje i naše obydlí, které se snažíme dokonale zaizolovat, aby nám neunikl ani kousek tepla. Nedělejte kompromisy. Zachovejte teplo a zároveň domovu vdechněte nový život. Je ideální čas přemýšlet nad rekuperací.

I domov potřebuje dýchat

Přirozená cirkulace vzduchu udržuje zdravé nejen vaše tělo, ale i tělo vašeho domu. Vzduch je potřeba po místnostech dostatečně prohánět, aby vám poskytl veškeré benefity, které pro zdravý život potřebujete. Když není možné zajistit přirozené větrání bez tepelných ztrát, je nutné si pomoci jinak. S rekuperací budete mít vystaráno a váš domov bude moci volně dýchat. Právě teď je ten správný čas dát se do plánování.

Zbavte se pachů a vyspěte se do růžova

Zajistěte si doma rovnováhu nejdůležitějších složek mikroklimatu. S rekuperací snadno dosáhnete ideální vlhkosti, teploty, a navíc se zbavíte nepříjemného odéru a chemikálií. Z kuchyně, WC, koupelny a dalších místností s možnou vyšší kontaminací je odpadní vzduch odčerpáván, zatímco do obytných místností je přiváděn vzduch čerstvý. Rekuperační jednotka se postará o intenzitu větrání a udrží váš domov bez pachů, plísní a prachu. Čerstvý vzduch vám dodá novou energii a přispěje k vyšší kvalitě vašeho spánku. Zahrňte rekuperaci do svých stavebních nebo rekonstrukčních plánů a využijte všechna chytrá řešení pro váš domov.

Proč právě teď?

Od začátku jara do léta je ideální čas začít s instalaci rekuperačního systému. Jednoduchá montáž vám nezabere příliš volného času a vy budete připraveni na další sezónu dřív, než se nadějete. Předtím, než se pustíte do práce, potřebujete projekt, který zohlední typ, velikost i specifika vaší budovy. Nač to dělat ve spěchu, když si vše můžete v klidu promyslet a pečlivě naplánovat. Abychom vám vaše rozhodnutí ulehčili, seznámíme vás v dalších článcích s jednotlivými výrobci větracích a rekuperačních jednotek vzduchu a s možnostmi jejich instalace. Máte se na co těšit!

Naplánujte si instalaci rekuperace a vyberte si z široké nabídky produktů a řešení. S námi to máte v kapse!

Zpět na blog
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu