Vytvořte funkční odbočku snadno a rychle. Flamco T-plus nainstaluje profesionál i amatér. Během pár minut a bez odstávky systému

pan Fitinka 27.01.2018

Celé potrubí je již hotovo a vy zjišťujete, že nutně potřebujete ještě jednu odbočku. Vyřadit vše z provozu je naprosto nemyslitelné a vám dochází čas. Co bylo kdysi neřešitelné, je dnes otázkou několika málo minut. Vytvořit funkční odbočku během provozu bez nutnosti složitého manévrování není žádný problém. Stačí jen najít vhodné pomůcky. Sáhněte po Flamco T-plus a sami si ověřte, jak je instalace jednoduchá, rychlá a bezpečná i v omezeném prostoru.

Řešení pro každou situaci

Flamco T-plus je ideální systém nejen pro vodovodní potrubí, ale i pro systémy ústředního vytápění, chladící systémy, solární systémy i průmyslové systémy se stlačeným vzduchem. Můžete ho použít všude tam, kde potřebujete bez přerušení provozu vytvořit plně funkční odbočku. Rychle a snadno. Flamco navrhlo systém, který zvládnou nejen profesionálové, ale i amatéři. Stačí se jen držet jednoduchého návodu a není třeba se ničeho obávat.

Jednoduché, rychlé a levné

Konstrukce Flamco T-plus je složena ze tří hlavních částí – pístu, úderníku a spouštěcího mechanismu. Tělo ze dvou kusů nasadíte na potrubí a pomocí přiložených šroubů ho upevníte na místě. Nezapomeňte šrouby pořádně utáhnout! Na Flamco T-plus napojte vhodnou odbočku a následně odstraňte víčko z kolíku. Nainstalujte spouštěcí mechanismus, odstraňte pojistný drát a vytáhněte kolík. A to je celé. Nálož aktivuje úderník, který vytvoří čistý řez. Odbočka je okamžitě aktivní a celý proces vám nezabral více než pár minut. Flamco šetří nejen váš čas, ale i náklady na instalaci.

Kterou variantu zvolit?

V naší nabídce naleznete obě varianty systému Flamco T-plus. Litinová verze je skvělým řešením pro silnostěnné ocelové trubky. Mosazná verze pak pro trubky měděné, tenkostěnné ocelové a nerezové. Obě varianty jsou opatřeny antikorozním nátěrem. Díky odlišnému barevnému provedení je od sebe snadno rozeznáte. Litinová verze je k dostání v černé barvě, mosazná v barvě bílé. Pomocí přehledné tabulky vyberete ideální velikost pro vaše potrubí a v jediném kroku odbočku nainstalujete. Jednodušší už to být nemůže.

Vyzkoušejte Flamco T-plus na vlastní kůži a sami se přesvědčte o jeho vysoké kvalitě.

 

Zpět na blog
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu