Variabilní barevné stavebnice i velkoobjemové samozavlažovací truhlíky. Ze sortimentu Plastia si vybere každý nadšený pěstitel

pan Fitinka 11.04.2018

Přeneste kousek přírody i na svůj pracovní stůl a využijte jedinečně hravého řešení, které zaujme na první pohled. Obyčejné květináče už jsou dávno pasé. Dejte přednost veselému modernímu designu květináčů Plastia Moduloo a vzpomeňte si na dětství, kdy jste si hráli s Legem či jinou stavebnicí. Rozšiřte své pěstební portfolio i na venkovní prostory a usaďte květiny do komfortního samozavlažovacího truhlíku Berberis, který vás vždy upozorní na nutnost doplnit vodu. Pěstování květin je se správnými pomůckami zábava!

Pohrajte si s květinovým Legem

Vrstvěte, spojujte a rozdělujte. Jedinečné nádoby Moduloo jsou stvořené pro vaši kreativitu. Uspořádejte je dle svých návrhů a jakmile vás omrzí, zase je přeskupte. Díky tvaru do sebe skvěle zapadnou a vložit do nich můžete nejen rostliny, ale i kancelářské potřeby. Je jen na vás, jak si prostor kolem sebe upravíte. Vyberte si z pěti moderních barev a libovolně je kombinujte. Každá místnost získá punc originality, když do ní umístíte květináče Moduloo. Zelená nebo fialová? K tripacku neutrálních květináčů se hodí obě!

Pro nejšťastnější rostliny

Moderní a důmyslně propracované samozavlažovací truhlíky jsou hitem. Truhlíky Berberis můžete pořídit v jedné ze tří praktických velikostí, které odpovídají vašim nárokům. Uno obsahuje jednu samostatnou pěstební nádobu, Duo dvě nádoby a Trio hned tři nádoby. Ale kdo se s tím má nosit? Nikdo! Pro snadnou manipulaci jsou všechny truhlíky vybaveny transportními kolečky, takže už nemusíte shánět pomocníky na poponášení po zahradě. Každá vnitřní nádoba pojme až 18 l substrátu, a to už potěší leckterou rostlinu. Myšlenky na každodenní zalévání hoďte jednou provždy za hlavu. Velká zásobárna vody udrží až 9 litrů a hladinoměr vás včas upozorní na nutnost doplnění. Tak ať se to zelená!

Zlaté české ručičky

Dáváte přednost ověřeným výrobcům a ryze českým firmám s příkladnou minulostí a zářivou budoucností? Od roku 1993 se firma Plastia stará o tvorbu moderních a designových pomůcek pro dům i zahradu. Chcete mít z koupě produktů dobrý pocit? Společnost Plastia dlouhodobě dbá na ochranu přírody, udržitelný rozvoj a pomoc dětem. Snadno tak můžete ukázat, že ani vám není společenská odpovědnost cizí. Za širokým sortimentem značky Plastia stojí lidé se srdcem na pravém místě. 

Váháte, který výrobek je pro vás ten pravý? Omrkněte naši nabídku a získejte další informace, které vám pomohou učinit správné rozhodnutí. Stále přidáváme nové produkty. 

Zpět na blog
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu