Jedna sklenice vody a 15 sekund pro dosažení plného výkonu. Radiátory Tomton posouvají hranice v oblasti otopných těles.

pan Fitinka 27.03.2018

Spojením jedinečného vzhledu, inovativní technologie a ekologických benefitů uděláte dojem i na toho nejnáročnějšího návštěvníka. Ať už hledáte designové řešení pro vstupní haly nebo jen ideální volbu pro svůj domov, s radiátory Tomton jednoduše ohromíte. České radiátory vynikají jednoduchou obsluhou, nízkou spotřebou a tělem z recyklovatelných materiálů. S Tomton radiátory už nemusíte dělat žádné kompromisy.

Malé ale silné srdce

Získejte více výkonu v neobyčejně krátkém čase. Základ každého radiátoru Tomton tvoří drobný výměník EcoCHANGER, který systémem prohání pouhé 4 dcl vody. K zahřátí tak nepotřebuje velké množství energie ani spoustu času. Plného výkonu dosáhne za 15 sekund, což činí radiátor Tomton zdaleka nejrychlejším na poli vytápěcích systémů. Malé tělo ušetří o 20 % více energie než konvenční radiátory, a výrazně tak přispívá k ochraně životního prostředí. Srdce každého ekologa zaplesá nad informací, že všechny radiátory jsou v nejvyšší možné míře vyráběny z recyklovatelných a ekologických materiálů.

Barevné variace, tisíce polepů i luxusní dřevo

Že radiátor nemusí být jen nudná bílá placka na zdi, dokazuje firma Tomton nepřeberným množstvím designů, materiálových variací a příslušenstvím v podobě několika tisíc obrázkových polepů. Dětskou fantazii nejlépe podnítí veselé barvy a atraktivní obrázky na míru šité radiátoru Tomton R1. Kanceláře a reprezentativní prostory v elegantním stylu doplní řada dřevěných radiátorů R4, která nabízí 9 různých dřevěných dekorů. Tento luxusní kousek zaslouženě získal mezinárodní ocenění Red Dot Award. Milovníci moderního interiéru ocení jedinečný tvar a vysoký lesk Tomton R2 v pěti barevných kombinacích.

S důrazem na bezpečnost a jednoduchost

Nízká teplota krytu radiátoru výrazně přispívá k bezpečí v domácnosti. Při vytápění nehrozí popálení, protože teplo nesálá do místnosti z plochy radiátoru, ale uniká mřížkou v horní části. Všechny radiátory mají navíc zaoblené hrany, takže se perfektně hodí i do dětských pokojů. Kryt každého radiátoru lze velmi snadno sejmout a znovu nasadit, což usnadní pravidelné čištění. I samotné ovládání bylo stvořeno s ohledem na maximální jednoduchost. Všechny regulační funkce jsou soustředěny v jediném ovládacím ventilu.

Veselé barevné, tradiční dřevěné nebo moderně tvarované? Prohlédněte si všechny varianty v našem sortimentu a oživte místnost jedinečným radiátorem.

Zpět na blog
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu