Regulujte svůj ohřívač vody, i když jste 1 000 km od domova. Pohodlně z mobilu a s dávkou elegance

pan Fitinka 18.08.2017

Je páteční odpoledne. Práci pro tento týden odzvonilo a čekají vás dva dny plné klidu a pohody. Kam vyrazíte? Na chatu, nebo na chalupu? Ať už bude volba jakákoliv, určitě se hodí, když po příjezdu nemusíte zapínat ohřívač a dlouho čekat, než se voda nahřeje. Víte, jak na to? Stačí dát na mobilní aplikaci povel vašemu ohřívači vody a ten se vám zatím postará o to, že po příjezdu bude voda ohřátá přesně na tolik stupňů, kolik potřebujete.

1 000 km od domova a nikdo doma? Bez problémů

Výhoda ohřívače vody VELIOS EVO WI-FI značky Ariston je ta, že ho člověk může nastavit kdekoliv a kdykoliv bez ohledu na to, jak daleko od domova je. Budete tak mít vždy teplou sprchu připravenou ihned po příchodu domů. A to všechno ve správný čas a na správnou teplotu, kterou si sami zvolíte.

Ohřívač je vhodným pomocníkem například pro ty, co často jezdí na své chaty nebo chalupy. Dobře vám ovšem poslouží i u vás doma. Jelikož je silně intuitivní, je schopný si zapamatovat vaše zvyky. Součástí je i monitorování spotřeby energie, takže šetří jak energii, tak i vaši peněženku. Jedinou podmínkou je mít WIFI připojení v místě, kde se ohřívač nachází.

Harmonie italského designu a inovací

Strašáka všech koupelen v podobě velkého nevzhledného boileru klidně hoďte za hlavu. Výrobci těchto ohřívačů mysleli i na design. Vnějšek je opatřen titanovým povrchem s digitálním dotykovým displejem, který je daleko snadnější a intuitivnější na ovládání.

Nebojte se obohatit svůj interiér designovým kouskem, který můžete nainstalovat jak na délku, tak i na šířku. Plně se přizpůsobí vašim prostorovým možnostem.

Regulujte ohřívač z pohodlí gauče, auta nebo kanceláře

Postačí vám k tomu mobilní aplikace Velis Ariston Net, kterou si můžete zdarma stáhnout do mobilu. Najdete ji jak Google Play, ale i v App Store. Tato aplikace obsahuje řadu funkcí, které vám usnadní zacházení s ohřívačem:

Další výhodou je i funkce ECO EVO, která omezí úniky tepla a maximalizuje energetickou úsporu. Ta funguje na principu učení. Během jednoho týdne dochází k ukládání paměti při nastavené teplotě. Po týdnu „učení“, kdy spotřebič automaticky zjišťuje informace o spotřebě uživatele, nastaví software ideální ohřev vody. Touto fází to ovšem nekončí. Proces učení trvá celkem 4 týdny a po uplynutí této doby je účinnost maximální.

Obavu si nemusíte dělat ani v zimním období. Pokud odjíždíte na zimu z chalupy pryč, není třeba ohřívač vody vypouštět. Stačí ho dát do režimu „protizámrazu“, takže voda nemá šanci zamrznout.

Pokud si neustále nevíte rady s výběrem ideálního ohřívače vody pro vaši domácnost, neváhejte se nám ozvat. Rádi a zdarma vám poradíme

Zpět na blog
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu