Ani kapka nazmar. I sklenice čisté vody může rozehrát symfonii, na kterou budou vaše chuťové pohárky dlouho vzpomínat. Nevěříte? Tak ochutnejte!

pan Fitinka 01.12.2017

Voda tvoří až 70 % lidského těla. Je důležitou stavební složkou buněk a zakládá mnoho biochemických reakcí. Voda není jen důležitá, je pro naši existenci naprosto nezbytná. Bolí vás často hlava? Máte problémy se soustředěním, jste unavení a podráždění? Problém může být nedostatečný pitný režim. Jste nadšený ekolog a příčí se vám představa jednorázových lahví s vodou? Pořiďte do firmy aquamat. Dejte najevo zájem o klienty i o planetu Zemi.

I voda může chutnat skvěle!

Chuť vody může být negativně ovlivněna množstvím chlóru, tvrdostí či kontaminací bakteriemi. Společnost BWT vyvinula výdejníky, které vodu prohání třífázovým procesem úpravy. Filtr odstraní z vody veškeré znečišťující látky, zabudovaný UV zářič si snadno poradí s přítomnými patogeny a v poslední fázi obohatí vodu o minerály hořčíku. U vody je tak zajištěna maximální čistota a vysoká kvalita. Řekněte ne závadné vodě, dejte přednost zdraví a vynikající chuti.

Aquamat, to je víc než studená

Jednoduché ovládání a snadná manipulace činí z aquamatů ideální přístroje do každého prostředí. Stiskem tlačítka na předním panelu kabinetního výdejníku BWT AQA drink 60 HCS si vyberete mezi vodou chlazenou, sycenou či horkou. Pomocí výdejníku pitné vody snadno připravíte kávu či čaj. Ušetřete čas sháněním varné konvice, jednoduše si vychutnejte šálek čaje a věnujte se důležitějším činnostem. Budete překvapeni, o kolik lépe chutná káva z filtrované vody.

Využijte každou příležitost zapůsobit

Moderní čistý design v nerezovém provedení se dokonale hodí do vestibulu i kanceláře. Poskytněte svým zákazníkům něco navíc a zpříjemněte jim čekání na nápoj. S aquamatem AQA drink 40 vybaveným LCD displejem můžete prezentovat informace o vašich produktech a využít tak každý kontakt s klientem efektivně. Navíc ukážete, že jste nejen profesionální, ale také ekologičtí.

Spokojte se jen s tím nejlepším

Aquamaty BWT splňují nejpřísnější hygienické standardy, díky kterým jsou vhodné i do nemocničních zařízení. Společnost BWT patří ke světové špičce mezi vývojáři technologií na úpravu vody. Jejich produkty pravidelně vyhrávají prestižní ocenění a vy máte jedinečnou příležitost ukázat, že máte na to nejlepší, protože jste nejlepší.

Připijte si na s námi na zdraví!

Zpět na blog
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu