Kompostujte v pohodlí svého bytu. Moderní vermikompostér Urbalive přemění kuchyňský bioodpad v hodnotné hnojivo pro pokojové rostliny

pan Fitinka 13.12.2017

Požitek z krásných květin a bohaté zeleně už dávno není výsadou majitelů velkých zahrad. Rozšiřte svou domácí zahrádku pomocí stylových pěstebních nádob, ve kterých budou všechny vaše rostliny nadmíru prospívat. A pro kvalitní hnojivo nemusíte jít daleko. Pořiďte si moderní vermikompostér Urbalive a pusťte přírodu k sobě domů. I váš byt může hrát všemi barvami.

Návrat k přírodě, to je oč tu běží

Sledovat růst květiny od semínka po dospělou rostlinu je potěchou pro oči a pohlazením pro duši. Prožijte svou vlastní dobrodružnou cestu zpět k přírodě. Zúročte své zahrádkářské dovednosti a vypěstujte si v bytě vlastní zelenou oázu za pomocí výrobků Plastia Urbalive. I květináče mohou vypadat skvěle.

Unikátní design a promyšlený systém

Za moderním vzhledem výrobků Urbalive stojí známý český designér Jiří Pelcl, který dokázal přirozeně zkombinovat klasiku s modernou. Vznikla tak unikátní plastová pěstební nádoba na dřevěných nožkách. Perfektní doplněk pro váš interiér. Květináč Urbalive není jen krásný na pohled. Uvnitř skrývá důmyslný samozavlažovací systém, který nenechá vaše zelené svěřence nikdy na suchu. Pokojové rostliny, bylinky i zelenina získají tu nejlepší možnou péči.

Zbavte se bioodpadu, proměňte jej v hnojivo

Přílišná produkce kuchyňského odpadu trápila vedení firmy Plastia natolik, že dali vzniknout jedinečnému systému na redukci bioodpadu, který za svůj design získal prestižní ocenění Red Dot Award za rok 2017. Není to však jen vzhled, co činí vermikompostér Urbalive natolik pokrokovým. Promyšlená patrová konstrukce umožňuje vytvořit si vlastní kompost snadno v jakýchkoli podmínkách. Zbytky z kuchyně už neházejte do koše, raději je proměňte v prospěšné hnojivo. Efektivně, ekologicky a bez zápachu.

Pozvěte žížaly k sobě domů

Že je kompost v bytě utopie? To už dávno není pravda. Díky vermikompostéru si i v pohodlí bytu vytvoříte kvalitní hnojivo pro své rostliny. Na pomoc vám přijdou kalifornské žížaly, které rychle a efektivně zpracují veškerý organický odpad a přemění ho na hnojivo a žížalí čaj. A že pracují opravdu pilně, se brzy přesvědčíte. Výsledek jejich úsilí vlije vašim rostlinám novou energii do listů. Domácí organické hnojivo obsahuje všechny prospěšné látky, které vaše zeleň potřebuje. Mapu míst, kde lze pořídit žížaly pro vermikompostér naleznete na mapko.cz .

Podívejte se, jaké varianty jsme si pro vaše pokojové rostliny přichystali. Která bude ta vaše?

Zpět na blog
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu