Prasklé díly ani kosmetické vady nejsou žádný problém. Epoxidové tyčinky hravě spraví, na co si jen vzpomenete

pan Fitinka 06.12.2017

Stačí jeden prasklý díl nebo prasklina a problém je na světě. Drobným nehodám v domácnosti zkrátka nezabráníte. Tak si s nimi nelamte hlavu. Ať už se jedná o prasklý radiátor, prasklinu v kotli, povrchový kaz či zlomený kovový díl, sáhněte po kvalitním dvousložkovém lepidle. Napravte škody rychle, efektivně a bez slepených prstů. Použijte opravárenské tyčinky a zbavte se závislosti na hledání ideálního poměru a zdlouhavého míchání lepidla. Vy to zvládnete!

Kompaktní balení pro každou příležitost

Potřebujete slepit dva kovové díly? Vyplnit trhliny na povrchu? Opravit spoje umístěné pod vodou? Nejen s tím si hravě poradí epoxidová pryskyřice, která je již tradičním pomocníkem kutilů i profesionálů. Pro snadnou manipulaci a rychlou aplikaci sbalili vývojáři všechny výhody do kompaktní opravárenské tyčinky. Hravě si poradí s kovem, dřevem i plastem a nikdy vás nenechá na holičkách. Tak si ji přidejte do své výbavy a staňte se pro okolí hrdinou, který je vždy připraven.

 

Jednoduše, čistě a efektivně

Epoxidové opravárenské tyčinky CHEMSTR vám maximálně ulehčí práci. Už žádné odměřování správného množství a poměru. Vyberte epoxidovou tyčinku s odpovídajícím plnidlem, uřízněte potřebný kus a ručně zpracujte v jednolitou hmotu. Vzniklý tmel aplikujte na očištěný zdrsnělý povrch a nechte vytvrdnout. Potřebujete lepené místo upravit? Epoxidovou pryskyřici snadno mechanicky opracujete ke své spokojenosti. Broušení, pilování nebo vrtání není problém. Na závěr vše natřete vhodnou barvou a užijte si výsledek své práce.

Spolehlivě i pod vodou

Praskliny, trhliny a zlomeniny jednoduše vyplníte, spojíte a zacelíte. Nic nebude stát v cestě dokonalému výsledku. Dokonce ani spoje pod vodou. Opravárenská tyčinka CHEMSTR Aqua obsahuje voděodolný epoxidový tmel a keramické plnidlo. Můžete se spolehnout, že vlhkost ani přímý kontakt s vodou neovlivní účinnost lepidla. Oprava toaletní mísy, topení či vodovodních trubek nemusí být horor s nejistým výsledkem. Vsaďte na ověřenou kvalitu české značky CHEMSTR!

Expirace

Opravárenské tyčinky mají životnost 2 roky, ale vydrží podstatně déle (až 5 let). Po otevření a odříznutí části tyčinky se doba expirace nesnižuje, pouze se může stát, že místo odříznutí může lehce zvětrat a musí se před další aplikací znovu odříznout (jedná se cca. o několik milimetrů od kraje tyčinky).

Váš čas je drahý, tak jím nemrhejte. Vyzkoušejte epoxidové tyčinky a všechny opravy budou dílem okamžiku.

Zpět na blog
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu