Zbavte se zápachu z kanalizačních výparů a eliminujte hluk z potrubí. Přivzdušňovací ventily vyřeší potíže i bez komplikovaných stavebních úprav

pan Fitinka 22.12.2017

Zápach z kanalizace je nepříjemný problém, který lze snadno vyřešit. Pro jeho eliminaci postačí instalace vhodné přivzdušňovací hlavice, která do systému vnitřní kanalizace dostane potřebné množství vzduchu. Ideální přivzdušňovací ventil vás zbaví všech obtíží spojených se zápachem a bubláním v potrubí. Nadechněte se bez obav.

Odstraňte příčinu zápachu

Při vzniku podtlaku v systému kanalizace může snadno dojít k odsátí vody ze zápachových uzávěrek. Zápach z kanalizace pak rychle vnikne do interiéru a znepříjemní vám pobyt v místnosti. Ke vzniku podtlaku dochází při každém spláchnutí toalety a nepříjemná situace se může opakovat několikrát denně. Přivzdušňovací ventily a hlavice jsou navrženy tak, aby omezily podtlak díky nasátí vzduchu z místnosti. Zápach je eliminován a vy můžete volně dýchat.


Nainstalujte kamkoliv – třeba i na strop!

Italská společnost REDI vyvinula přivzdušňovací hlavice, které napomáhají důkladnému vyprázdnění systému. Tím zamezují vzniku zápachu a snižují hluk vznikající během vypouštění. Konstrukce Ario REDI obsahuje kalibrovanou pružinu, která vytváří potřebný tlak. Není nutné instalovat střešní přivzdušňovací nástavec, který může nejen narušit estetiku krytiny, ale také ovlivnit těsnost a způsobit problémy s protékáním v místě instalace. Ario REDI snadno namontujete uvnitř interiéru bez nutnosti složitých stavebních zásahů. Vyřešíte tak potíže s již zkonstruovaným odpadním systémem. Svým designem jsou vhodné do všech prostor a nainstalovat je můžete svisle, horizontálně i šikmo. Chcete mít ventil na stropě? S Ario REDI žádný problém!

A bez údržby!

Napojení přivzdušňovacích hlavic nevyžaduje složité manévry, jednoduše je připojíte na odbočku. Díky tomu mohou být instalovány prakticky kdekoliv. Od roku 1923 vytváří společnost Durgo efektivní řešení pro topení i sanitu. Jejich přivzdušňovací ventily jsou 100% bezúdržbové a lze je snadno instalovat do prostor bytů i domů. Když dojde k podtlaku, ventil se otevře a nasaje do systému vzduch. Při přetlaku se opět uzavře a zabrání tak úniku kanalizačních výparů. Tento triviální systém vás zbaví komplikací s vnitřní kanalizací.

Vyberte si z naší nabídky přivzdušňovacích ventilů a zbavte se zápachu jednou provždy. 

Zpět na blog
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu