Blog

Pan Fitinka

12.10.2016

Objevte nový elektrický ohřívač VELIS EVO PLUS

VELIS EVO PLUS je elektrický zásobníkový ohřívač vody s jedinečným italským designem s povrchem v barvě stříbrného kovu, plochým tvarem s oblými liniemi a hloubkou pouze 27 cm. Můžete ho instalovat svisle nebo vodorovně.

Číst více

Pan Fitinka

09.10.2016

Co dělat při úniku plynu

Topná sezóna je tady. Abychom byli v teple, je na čase si začít přitápět. Patříte k těm co mají doma topí plynem? Měli byste si dát pozor na nebezpečí úniku plynu. Co dělat při úniku plynu a jaké jsou zásady první pomoci při podezření na otravu plynu? Dočtete se více v článku. A pořád platí, revize, revize, revize ...nezapomínejte na ně, vyplatí se to.

Číst více

Pan Fitinka

14.08.2016

Jak správně instalovat filtr na vodu II

Poradíme vám, jak instalovat filtr na vodu pomocí nerezového vlnovce FLEXIRA. Každý ohyb u většiny rovných trubek znamená dva spoje. Tzn. potenciální riziko netěsnosti a ztráta času cca 15 minut na spoj. S nerezovým vlnovcem minimalizujete počet spojů a tím pádem i ušetříte čas na práci a máte zaručenu absolutní hygienickou nezávadnost. Navíc, pitnou vodu povedete v tom nejlepším možném materiálu. Je z chirurgické oceli AISI 316L.

Číst více
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu