Blog

Pan Fitinka

16.03.2018

REDI Ecoshower je rekuperátor tepla z odpadní vody

Bezúdržbový rekuperátor tepla z odpadní vody ze sprch, ale i umyvadel a výlevek. Účinnost rekuperátoru 30 až 75%. Úspora energie na ohřev vody 15 až 35%. Vyhovuje EN 806 (rozvody pitné vody) a EN 12056 (vnitřní kanalizace).

Číst více

Pan Fitinka

15.02.2018

S manometrem získáte přehled o tlaku v topné soustavě a zajistíte její dlouhou životnost a správnou funkci

Manometr pravděpodobně znáte pod běžnějším označením – tlakoměr. Tento měřící přístroj existuje v několika provedeních a umožňuje snadnou kontrolu tlaku v soustavě. Jeho instalací získáte nepřetržitý přehled nad systémem a předejděte havárii, korozi i zavzdušnění. V dnešním článku se podíváme nejen na manometry, ale i na příslušenství ve formě manometrických ventilů a kondenzačních smyček.

Číst více

Pan Fitinka

31.01.2018

Rodinná firma s dlouhou tradicí. Představíme vám ty nejlepší produkty britské společnosti John Guest

Vítěz mnoha prestižních ocenění. Více jak padesátiletá historie. Deset dceřiných společností a tisíce distributorů. Jedinečný proces výroby a přísná kontrola finálních produktů. Britský gigant na poli sanitární techniky, vytápění, systémů pro tlakový vzduch, nápojové techniky a mnoha dalšího dlouhodobě vyniká v nalézání originálních řešení. V čem spočívá úspěch britské rodinné firmy John Guest?

Číst více
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu