Blog

Pan Fitinka

30.03.2017

Krátký nebo dlouhý závit do vodovodní baterie

Chcete si koupit novou celonerezovou připojovací hadičku k vodovodní baterii s neomezenou životností? Nevíte si rady, jestli hadičku s dlouhým nebo krátkým závitem? My vám poradíme, jaký je mezi nimi rozdíl a kdy se dají použít.

Číst více

Pan Fitinka

23.03.2017

Tepelné čerpadlo je čistá energie

Tepelné čerpadlo vás udělá nezávislým. Vezměte v potaz dostupnost fosilních paliv a stejně tak i nespočitatelně zvyšující se ceny energií. Tepelné čerpadlo funguje víceméně jako lednička, jen trochu naopak. Princip je jednoduchý. Chladivo v tepelném čerpadle přijímá teplo ze svého okolí a pomocí jednoduchých fyzikálních procesů ho předává dál do topného systému nebo akumulační nádoby. Celý pracovní cyklus tepelného čerpadla se opakuje znova a znova ve 4 přesných krocích. Čistá práce.

Číst více

Pan Fitinka

15.03.2017

Jak na to aby byla voda stále dobrá?

I když voda nepatří mezi živiny, je pro lidský organismus nezbytná a je zároveň rozpouštědlem většiny živin. Také pomáhá regulovat tělesnou teplotu a umožňuje trávicí procesy. Dospělý člověk by měl denně přijmout kolem 2-3 litrů tekutin. Ale jak na to, aby byla voda stále dobrá? Přinášíme vám několik jednoduchých rad.

Číst více
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu