Blog

Pan Fitinka

06.12.2017

Prasklé díly ani kosmetické vady nejsou žádný problém. Epoxidové tyčinky hravě spraví, na co si jen vzpomenete

Stačí jeden prasklý díl nebo prasklina a problém je na světě. Drobným nehodám v domácnosti zkrátka nezabráníte. Tak si s nimi nelamte hlavu. Ať už se jedná o prasklý radiátor, prasklinu v kotli, povrchový kaz či zlomený kovový díl, sáhněte po kvalitním dvousložkovém lepidle. Napravte škody rychle, efektivně a bez slepených prstů. Použijte opravárenské tyčinky a zbavte se závislosti na hledání ideálního poměru a zdlouhavého míchání lepidla. Vy to zvládnete!

Číst více

Pan Fitinka

23.03.2017

Tepelné čerpadlo je čistá energie

Tepelné čerpadlo vás udělá nezávislým. Vezměte v potaz dostupnost fosilních paliv a stejně tak i nespočitatelně zvyšující se ceny energií. Tepelné čerpadlo funguje víceméně jako lednička, jen trochu naopak. Princip je jednoduchý. Chladivo v tepelném čerpadle přijímá teplo ze svého okolí a pomocí jednoduchých fyzikálních procesů ho předává dál do topného systému nebo akumulační nádoby. Celý pracovní cyklus tepelného čerpadla se opakuje znova a znova ve 4 přesných krocích. Čistá práce.

Číst více

Pan Fitinka

01.03.2017

Slunce je dobrý sluha a vy se můžete stát jeho nejlepším pánem

Říká se, že zadarmo ani kuře nehrabe...Ale! Slunce zadarmo svítí, no nemáme pravdu? Zatímco tuto skutečnost naplno využívají rostliny a dokonce i naše kůže (která pomalu ale jistě zjišťuje, že sluneční opálení je zdravější a levnější než solárium), na další způsoby využití v domácnosti velmi často zapomínáme. Pojďme se podívat, jak na 100 % využít slunce ve svůj prospěch.

Číst více
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu