Blog

Pan Fitinka

21.02.2019

Utěsněte si závitový spoj napoprvé a napořád

Pokud chcete kvalitně a lehce utěsnit závitový spoj, sáhněte po Lockeru. Locker je těsnicí niť z polyamidového vlákna s těsnicí emulzí s možností korekce závitu bez rizika netěsnosti. Aplikace je jednoduchá. Nemusíte nic pakovat ani použít těsnicí pastu. Zdrsníte povrch závitu. Jednou rukou umístíte konec nitě na závitu a přidržíte ji palcem. Druhou rukou napnete niť pomocí brzdy Lockeru a natočíte jí ve směru otáčení závitu spoje. Následně niť odříznete niť jedním ze dvou nožů. Více informací najdete v článku.

Číst více

Pan Fitinka

27.03.2018

Jedna sklenice vody a 15 sekund pro dosažení plného výkonu. Radiátory Tomton posouvají hranice v oblasti otopných těles.

Spojením jedinečného vzhledu, inovativní technologie a ekologických benefitů uděláte dojem i na toho nejnáročnějšího návštěvníka. Ať už hledáte designové řešení pro vstupní haly nebo jen ideální volbu pro svůj domov, s radiátory Tomton jednoduše ohromíte. České radiátory vynikají jednoduchou obsluhou, nízkou spotřebou a tělem z recyklovatelných materiálů. S Tomton radiátory už nemusíte dělat žádné kompromisy.

Číst více

Pan Fitinka

08.03.2018

Sami si můžete najít náhradu článkových litinových a ocelových radiátorů za desková otopná tělesa RADIK KLASIK - R

Model RADIK KLASIK - R je deskové otopné těleso v provedení KLASIK upravené pro rychlou náhradu článkových litinových nebo ocelových radiátorů s připojovací roztečí 500 mm. Výška H = 554 mm zaručuje jeho bezproblémovou montáž na místo starého radiátoru. Umožňuje levé nebo pravé boční připojení na rozvod otopné soustavy a konstrukcí je určeno pro otopné soustavy s nuceným nebo samotížným oběhem. Ze zadní strany jsou přivařeny dvě horní a dolní příchytky, otopná tělesa o délce 1800 mm a delší mají navařena šest příchytek.

Číst více
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu