Blog

Pan Fitinka

24.10.2016

Montáž termostatické nacvakávací hlavice Danfoss

Pokud máte pocit, že Vám termostatický ventil na radiátoru nefunguje správně a radiátor netopí, jednou z možných příčin je i nefunkční termostatická hlavice. Pokud máte paroplynové termostatické hlavice Danfoss se západkovým systémem "CLICK!", tak tady je jednoduchý návod, jak si můžete tyto termostatické hlavice vyměnit sami.

Číst více

Pan Fitinka

17.10.2016

Vzduch potřebujeme k životu všichni, dopřejme si kvalitu

Dobře tepelně izolovaný dům. Kvalitní plastová okna. Minimální náklady na vytápění. Skoro žádná cirkulace. Vydýchaný vzduch. Venku zimní počasí. Zvýšená vlhkost z kuchyně a koupelny. Panelákový byt. A plíseň je tady. A to nemluvím o možná trochu zvýšené koncentraci oxidu uhličitého z vydýchaného vzduchu. Pokud to nechcete řešit kompletním rozvodem ventilace po bytě a máte v panelákové kuchyni v obvodové zdi větrací otvor po špíži, máte vyhráno. Ventilátor dejte do větracího otvoru, zapněte do zásuvky a s výměnou vzduchu můžete začít. Rovnoměrnou cirkulaci vzduchu v bytě Vám zajistí netěsnosti ve dveřích jednotlivých místností. U rodinného domu se to dá vyřešit kompletní rekuperaci. Větrejte s úsporou tepla.

Číst více

Pan Fitinka

16.10.2016

Montáž termostatické hlavice na závit

Pokud máte pocit, že Vám termostatický ventil nefunguje správně a radiátor netopí, jednou z možných příčin je i nefunkční termostatická hlavice. Pokud máte termostatické hlavice s převlečnou maticí, tak tady je jednoduchý návod, jak si vyměníte termostatické hlavice sami.

Číst více
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu