Blog

Pan Fitinka

21.02.2018

Nechte zeleň vzkvétat. Se zatravňovacími rohožemi vybudujete zahradu takřka kdekoliv. Třeba i na střeše

Kvůli malému pozemku se nemusíte vzdávat představy zeleného trávníku. Stačí zvolit chytré řešení a využít všechny dostupné plochy. Třeba střechu. Zelená střecha se může stát vaší oázou klidu a odpočinku. Rozrůstající se města komplikují každodenní kontakt s přírodou a zeleň na střeše domu může být jedinou možností, jak si ho zachovat. Pokud je vaše střecha vhodná pro instalaci plastových rohoží, máte napůl vyhráno.

Číst více

Pan Fitinka

15.02.2018

S manometrem získáte přehled o tlaku v topné soustavě a zajistíte její dlouhou životnost a správnou funkci

Manometr pravděpodobně znáte pod běžnějším označením – tlakoměr. Tento měřící přístroj existuje v několika provedeních a umožňuje snadnou kontrolu tlaku v soustavě. Jeho instalací získáte nepřetržitý přehled nad systémem a předejděte havárii, korozi i zavzdušnění. V dnešním článku se podíváme nejen na manometry, ale i na příslušenství ve formě manometrických ventilů a kondenzačních smyček.

Číst více

Pan Fitinka

12.02.2018

Správná péče začíná už při instalaci. Vyřešte problémy se zanášením vsakovacích tunelů a udržte je ve formě

Čištění vsakovacího mechanismu přestavuje řešitelný ale komplikovaný problém. Při představě výkopu celého systému vám právem vstávají vlasy hrůzou na hlavě. Raději se problémům vyhněte a pokuste se zamezit zanášení tunelu už v zárodku. Existují způsoby, jak zabránit ukládání bahna a nečistot. Stačí dodržet několik jednoduchých zásad, díky kterým se vyhnete starostem. Ušetříte tak nejen čas, ale i peníze a nervy.

Číst více
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu