Blog

Pan Fitinka

05.06.2018

Jednoduché a rychlé řešení pro prasklá ložiska nebo poškozené hřídele

Prasklý kovový díl umí potrápit profesionála i toho nejšikovnějšího kutila. Volbou vhodných prostředků lze však snadno opravit i zdánlivě ztracené díly. S epoxidovým tmelem Chemstr Metal zachráníte hřídele, ložiska i příruby. Navíc bez zbytečného čekání a s maximálně snadnou aplikací.

Číst více

Pan Fitinka

29.05.2018

Zdravý vzduch díky spreji na čištění klimatizací

Teplota za okny pomalu stoupá vzhůru, a tak je nejvyšší čas uvažovat o zprovoznění klimatizační jednotky. Před zahájením nové sezóny je třeba provést kompletní údržbu, která vaši klimatizaci nakopne k nejlepším výkonům. Vyčistit jednotku doporučujeme i po sezóně. Pokud klimatizace z neznámého důvodu zapáchá, sáhněte po kvalitním čističi.

Číst více

Pan Fitinka

20.04.2018

Žili první instalatéři na Orknejích?

Skara Brae, osada na Orknejských ostrovech, kterou na několik tisíc let zakryl písek. Až vichřice roku 1850 odhalila chatrče z červeného pískovce, které poskytovaly domov malé uzavřené komunitě lidí před více než 5 100 lety. Důmyslné stavby a propracované nástroje nebyly jedinou doménou obyvatel ostrova Mainland ležícího severně od Skotska, kde se stýká Severní moře s Atlantikem. Pravděpodobně jako první na světě vybudovali i plně funkční kanalizační systém, který neměl ve své době obdoby.

Číst více
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu