Blog

Pan Fitinka

01.08.2016

Kontrola zboží při převzetí I

Kontrola zboží při převzetí zásilky se opravdu vyplatí. Ruku na srdce, kdo z nás to dělá? Pokud není obal zásilky viditelně poškozený, nikoho z nás nenapadne, že by mělo být v zásilce něco v nepořádku. A proč taky? Přece není v zájmu eshopu prodávat poškozené zboží a kazit si tím jméno. Stejně tak je to i s dopravcem a jeho službami, ALE...Pokud se Vám stane, že zboží je poškozené, nebojte se ozvat. Vše si pečlivě nafoťte a začněte ihned komunikovat s eshopem. Vždy záleží na ochotě eshopu a dopravce celou věc řešit tak, aby na konci celého procesu jste byli spokojení Vy. A jak to řešíme my?

Číst více

Pan Fitinka

18.07.2016

Prodlužte si životnost plynového kotle

Plynový kondenzační kotel si pořizujete 2 krát (max. 3 krát) za život, pokud ovšem nejste sběratelem kotlů nebo máte potřebu měnit kotel každé 3 roky. I u kotle platí přímá úměra mezi pravidelnou údržbou, předcházení rizik a delší životností. Existuje jednoduché řešení. Samočistící magnetický filtr. Prodlouží vám životnost kotle a ochrání výměník. A můžete ho instalovat i dodatečně. Pokud si nejste úplně jisti jaký typ vybrat, rádi vám poradíme a pomůžeme i s instalací. Samočistící magnetický filtr se instaluje na zpětném okruhu (zpátečce) topné vody těsně před kotlem. Zachytává všechny magnetické i nemagnetické nečistoty.

Číst více

Pan Fitinka

11.07.2016

Solární systém - jakou značku (výrobce) vybrat?

Využívat solární energii na ohřev vody v našich podmínkách ano nebo ne? Investovat do něj nebo ne? Co s přebytky v létě? 1000 lidí = 1000 názorů. Podle mě je to o postoji k životu, k přírodě, o přemýšlení trochu jinak a taky o pohodlnosti. Dívejte se na to jako na energii, která je zadarmo (zatím:-)) a jakým způsobem tu energii můžete maximálně využít. Je to o penězích, o návratnosti investice a o chtění. Ceny energií asi dlouhodobě klesat nebudou a sluníčko bude u nás asi svítit čím dál víc. Efektivita? Pamatujte, že správně spočítat se dá všechno. Pokud něco nefunguje, je to většinou o málo nekvalitním výrobku, špatném návrhu řešení nebo špatné regulaci.

Číst více
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu