Prodlužte si životnost plynového kotle

pan Fitinka 18.07.2016

Před měsícem jsme náhodou viděli v jednom rodinném domku zrekostruovanou kotelnu. Kondenzační kotel se zásobníkem místo kotle na tuhá paliva. Krásná práce. Prošli jsme si v domě ze zvědavosti všechny rozvody a radiátory. Vilka byla kolaudovaná v roce 1990. Tzn. nový plynový kondenzační kotel se zásobníkem a původní rozvody a radiátory. Po prním zatopení se všechny nečistoty a kal usazený v radiátorech dají do pohybu a výměník kotle nic neochrání. Životnost kotle v takovém instalaci?  3-5 let. Majiteli kotle jsme okamžitě doporučili jednoduché řešení, které ho vyjde rozhodně levněji, než nový kotel. Samočistící magnetický filtr.

V každém videu uvidíte, jak samočistící magnetický filtr funguje a jak se instaluje.

Samočistící magnetický filtr MG1 >>>

Novinka na trhu. Malý a kompaktní s univerzálním připojením. Všude tam, kde budete mít problém s prostorem pod kotlem.

Samočistící magnetický filtr SAFECLEANER >>>

Jednoduchá komora z polymeru s volbou připojovací sady.

Samočistící magnetický filtr MAGNUS >>>

Opravdu masivní filtr z mosazi.

Funkce všem samočistících magnetických filtrů je stejná. Liší se pouze velikostí a materiálem, ze kterého jsou vyrobeny. Podrobný návod a popis funkcí najdete na kartách produktů nebo videích.

Opravdu stojí za to investovat do zdraví vašeho kondenzačního plynového kotle hned na začátku. Ušetříte si tím spoustu starostí. Pokud budete potřebovat poradit, volejte, pište.

Zpět na blog
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu