Zdravý vzduch díky spreji na čištění klimatizací

pan Fitinka 29.05.2018

Zbavte se nepříjemných pachů a dopřejte si zdravý vzduch díky spreji na čištění klimatizací

Teplota za okny pomalu stoupá vzhůru, a tak je nejvyšší čas uvažovat o zprovoznění klimatizační jednotky. Před zahájením nové sezóny je třeba provést kompletní údržbu, která vaši klimatizaci nakopne k nejlepším výkonům. Vyčistit jednotku doporučujeme i po sezóně. Pokud klimatizace z neznámého důvodu zapáchá, sáhněte po kvalitním čističi. 

Pro zdravější ovzduší

Klimatizační jednotka je místem, kde se v případě nedostatečné údržby hromadí bakterie a nečistoty produkující zápach. Jejich přítomnost tak může v krátké době vyvolat nepříjemné dýchací obtíže nebo spustit alergické reakce. Čištění jednotky věnujte patřičnou pozornost, abyste se vyhnuli všem nepříjemnostem a klimatizace pro vás byla především pomocníkem v horkých letních dnech, a ne příčinou zdravotních potíží. Se sprejem na čištění klimatizací Chemstr bude vaše klimatizace zase jako nová.

Čistý vzduch snadno a rychle

Odstranění pachů z klimatizace nemusí být náročným úkolem. Stačí zvolit správné pomůcky a vše budete mít hotové během několika minut. S čističem klimatizací ve spreji je aplikace maximálně snadná, takže ji zvládne naprosto každý. Sprej Chemstr stačí nastříkat do míst, kudy vzduch vstupuje do klimatizace. Vyčkejte 20 minut, než sprej začne účinkovat, a poté spusťte klimatizační systém. A to je vše. Zápach je odstraněn a vy můžete zase zhluboka dýchat. Nezapomeňte vnitřní jednotku zbavit prachu a otřít vlhkou hadrou. Údržbu proveďte i po sezóně.

Pořiďte si sprej na čištění klimatizací dříve, než začne to pravé léto!

Zpět na blog
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu