Blog

Pan Fitinka

10.01.2018

Voda je dobrý sluha, ale i zlý pán. Zpětné kanalizační klapky udrží dešťovou a odpadní vodu mimo váš domov

Intenzivní dešťové přeháňky a přívalové deště jsou čím dál častější, a vy přemýšlíte, co takové množství vody udělá s vaší kanalizací? Nová zástavba, nedostatečná velikost veřejné kanalizace nebo prudký vzestup hladiny vody dokážou způsobit problémy se zpětným průtokem dešťové vody. Pořiďte si proto kvalitní protizáplavové kanalizační klapky a ukažte vodě jasný směr. Ven z vašeho domu.

Číst více

Pan Fitinka

22.12.2017

Zbavte se zápachu z kanalizačních výparů a eliminujte hluk z potrubí. Přivzdušňovací ventily vyřeší potíže i bez komplikovaných stavebních úprav

Zápach z kanalizace je nepříjemný problém, který lze snadno vyřešit. Pro jeho eliminaci postačí instalace vhodné přivzdušňovací hlavice, která do systému vnitřní kanalizace dostane potřebné množství vzduchu. Ideální přivzdušňovací ventil vás zbaví všech obtíží spojených se zápachem a bubláním v potrubí. Nadechněte se bez obav.

Číst více

Pan Fitinka

06.12.2017

Prasklé díly ani kosmetické vady nejsou žádný problém. Epoxidové tyčinky hravě spraví, na co si jen vzpomenete

Stačí jeden prasklý díl nebo prasklina a problém je na světě. Drobným nehodám v domácnosti zkrátka nezabráníte. Tak si s nimi nelamte hlavu. Ať už se jedná o prasklý radiátor, prasklinu v kotli, povrchový kaz či zlomený kovový díl, sáhněte po kvalitním dvousložkovém lepidle. Napravte škody rychle, efektivně a bez slepených prstů. Použijte opravárenské tyčinky a zbavte se závislosti na hledání ideálního poměru a zdlouhavého míchání lepidla. Vy to zvládnete!

Číst více
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu