Blog

Pan Fitinka

11.08.2016

Vy ještě nemáte filtr na vodu?

Filtrujte vodu všude tam, kde Vám voda jednoduše nechutná. Poradíme Vám typy filtrů resp. filtračních vložek můžete použít do domovní instalace rozvodů studené vody.

Číst více

Pan Fitinka

08.08.2016

Jak správně instalovat filtr na vodu I

Filtr na vodu používejte všude tam, kde si nejste úplně jisti kvalitou vody. Při výběru filtru a filtrační vložky např. rozlišujte, jestli budete filtrovat vodu z vodovodního řádu (městskou) nebo vodu ze studny (vrtu). Vybrat filtr je jedna věc, správná instalace je věc druhá. My vám poradíme, jak na to.

Číst více

Pan Fitinka

01.08.2016

Kontrola zboží při převzetí I

Kontrola zboží při převzetí zásilky se opravdu vyplatí. Ruku na srdce, kdo z nás to dělá? Pokud není obal zásilky viditelně poškozený, nikoho z nás nenapadne, že by mělo být v zásilce něco v nepořádku. A proč taky? Přece není v zájmu eshopu prodávat poškozené zboží a kazit si tím jméno. Stejně tak je to i s dopravcem a jeho službami, ALE...Pokud se Vám stane, že zboží je poškozené, nebojte se ozvat. Vše si pečlivě nafoťte a začněte ihned komunikovat s eshopem. Vždy záleží na ochotě eshopu a dopravce celou věc řešit tak, aby na konci celého procesu jste byli spokojení Vy. A jak to řešíme my?

Číst více
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu