Blog

Pan Fitinka

21.02.2017

Dešťovka není jen žížala a i 100 milionů korun navíc

Šetřit vodou bude muset jednou každý z nás. Ministerstvo životního prostředí z dotačního programu s příhodným názvem Dešťovka rozdělí sto milionů korun na zlepšení hospodaření s dešťovou vodou v domácnostech. Není to moc a není to pro všechny. Ale zkuste toho využít a začít myslet do budoucna. Musíme se naučit s vodou správně hospodařit.

Číst více

Pan Fitinka

28.10.2016

Okapový filtr nebo sběrač dešťové vody?

Okapový filtr a sběrač dešťové vody je jedna a ta samá věc. Když přemýšlíte nad tím, čím zalévat zahrádku a nechcete používat vodu z vodovodu a máte tu možnost zachytávat vodu ze střechy, je to ideální řešení. Víte přece, jak to chodí každý rok. Prší u nás čím dál tím víc skoro vůbec a vytahovat spadané listí ze sudu je fakt otrava. už vůbec ne pravidelně. Vysvětlím vám, jak okapový filtr funguje a jak ho správně nainstalovat do okapového svodu. Není to nic složitého. Zvládne to každý z vás.

Číst více

Pan Fitinka

14.08.2016

Jak správně instalovat filtr na vodu II

Poradíme vám, jak instalovat filtr na vodu pomocí nerezového vlnovce FLEXIRA. Každý ohyb u většiny rovných trubek znamená dva spoje. Tzn. potenciální riziko netěsnosti a ztráta času cca 15 minut na spoj. S nerezovým vlnovcem minimalizujete počet spojů a tím pádem i ušetříte čas na práci a máte zaručenu absolutní hygienickou nezávadnost. Navíc, pitnou vodu povedete v tom nejlepším možném materiálu. Je z chirurgické oceli AISI 316L.

Číst více
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu