Blog

Pan Fitinka

21.02.2019

Utěsněte si závitový spoj napoprvé a napořád

Pokud chcete kvalitně a lehce utěsnit závitový spoj, sáhněte po Lockeru. Locker je těsnicí niť z polyamidového vlákna s těsnicí emulzí s možností korekce závitu bez rizika netěsnosti. Aplikace je jednoduchá. Nemusíte nic pakovat ani použít těsnicí pastu. Zdrsníte povrch závitu. Jednou rukou umístíte konec nitě na závitu a přidržíte ji palcem. Druhou rukou napnete niť pomocí brzdy Lockeru a natočíte jí ve směru otáčení závitu spoje. Následně niť odříznete niť jedním ze dvou nožů. Více informací najdete v článku.

Číst více

Pan Fitinka

12.02.2018

Správná péče začíná už při instalaci. Vyřešte problémy se zanášením vsakovacích tunelů a udržte je ve formě

Čištění vsakovacího mechanismu přestavuje řešitelný ale komplikovaný problém. Při představě výkopu celého systému vám právem vstávají vlasy hrůzou na hlavě. Raději se problémům vyhněte a pokuste se zamezit zanášení tunelu už v zárodku. Existují způsoby, jak zabránit ukládání bahna a nečistot. Stačí dodržet několik jednoduchých zásad, díky kterým se vyhnete starostem. Ušetříte tak nejen čas, ale i peníze a nervy.

Číst více

Pan Fitinka

31.01.2018

Rodinná firma s dlouhou tradicí. Představíme vám ty nejlepší produkty britské společnosti John Guest

Vítěz mnoha prestižních ocenění. Více jak padesátiletá historie. Deset dceřiných společností a tisíce distributorů. Jedinečný proces výroby a přísná kontrola finálních produktů. Britský gigant na poli sanitární techniky, vytápění, systémů pro tlakový vzduch, nápojové techniky a mnoha dalšího dlouhodobě vyniká v nalézání originálních řešení. V čem spočívá úspěch britské rodinné firmy John Guest?

Číst více
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu