Blog

Pan Fitinka

21.02.2017

Dešťovka není jen žížala a i 100 milionů korun navíc

Šetřit vodou bude muset jednou každý z nás. Ministerstvo životního prostředí z dotačního programu s příhodným názvem Dešťovka rozdělí sto milionů korun na zlepšení hospodaření s dešťovou vodou v domácnostech. Není to moc a není to pro všechny. Ale zkuste toho využít a začít myslet do budoucna. Musíme se naučit s vodou správně hospodařit.

Číst více

Pan Fitinka

18.01.2017

Vodoměry a vodoměrné sestavy do rodinných domů

Vodoměry. Zdánlivě jednoznačné téma. Každý si dokáže živě představit, jak vodoměr vypadá. Jak ale o vodoměr pečovat? Nebo jak ho ochráníte proti mrazu? Jak se vodoměry liší? Všechny otázky samozřejmě zodpovíme a přidáme k nim pár dobrých poznatků.

Číst více

Pan Fitinka

22.12.2016

Kompletní ochrana Vašeho plynového kondenzačního kotle, tepelného čerpadla a celého topného systému

Při běžném provozu se v topném systému postupem času začnou tvořit nečistoty, které Vám mohou poškodit např. výměník nebo i oběhové čerpadlo, které jsou důležitou součásti např. plynového kondenzačního kotle nebo tepelného čerpadla. Výměník a oběhové čerpadlo jsou jako srdce topného systému a to srdce byste měli umět chránit. Pokud srdce funguje správně funguje správně i celý systém. Instalací magnetického separátoru nečistot do topného systému dokonale ochráníte výměník i oběhové čerpadlo. Prodloužíte tím i životnost plynového kondenzačního kotle nebo tepelného čerpadla a ušetříte peníze za případnou opravu výměníku nebo oběhového čerpadla. Navíc si magnetický separátor nečistot dokážete pravidelně vyčistit sami a nepotřebujete k tomu volat odborníka.

Číst více
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu