Blog

Pan Fitinka

21.02.2019

Utěsněte si závitový spoj napoprvé a napořád

Pokud chcete kvalitně a lehce utěsnit závitový spoj, sáhněte po Lockeru. Locker je těsnicí niť z polyamidového vlákna s těsnicí emulzí s možností korekce závitu bez rizika netěsnosti. Aplikace je jednoduchá. Nemusíte nic pakovat ani použít těsnicí pastu. Zdrsníte povrch závitu. Jednou rukou umístíte konec nitě na závitu a přidržíte ji palcem. Druhou rukou napnete niť pomocí brzdy Lockeru a natočíte jí ve směru otáčení závitu spoje. Následně niť odříznete niť jedním ze dvou nožů. Více informací najdete v článku.

Číst více

Pan Fitinka

27.01.2018

Vytvořte funkční odbočku snadno a rychle. Flamco T-plus nainstaluje profesionál i amatér. Během pár minut a bez odstávky systému

Celé potrubí je již hotovo a vy zjišťujete, že nutně potřebujete ještě jednu odbočku. Vyřadit vše z provozu je naprosto nemyslitelné a vám dochází čas. Co bylo kdysi neřešitelné, je dnes otázkou několika málo minut. Vytvořit funkční odbočku během provozu bez nutnosti složitého manévrování není žádný problém. Stačí jen najít vhodné pomůcky. Sáhněte po Flamco T-plus a sami si ověřte, jak je instalace jednoduchá, rychlá a bezpečná i v omezeném prostoru.

Číst více

Pan Fitinka

06.12.2017

Prasklé díly ani kosmetické vady nejsou žádný problém. Epoxidové tyčinky hravě spraví, na co si jen vzpomenete

Stačí jeden prasklý díl nebo prasklina a problém je na světě. Drobným nehodám v domácnosti zkrátka nezabráníte. Tak si s nimi nelamte hlavu. Ať už se jedná o prasklý radiátor, prasklinu v kotli, povrchový kaz či zlomený kovový díl, sáhněte po kvalitním dvousložkovém lepidle. Napravte škody rychle, efektivně a bez slepených prstů. Použijte opravárenské tyčinky a zbavte se závislosti na hledání ideálního poměru a zdlouhavého míchání lepidla. Vy to zvládnete!

Číst více
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu