Blog

Pan Fitinka

06.12.2017

Prasklé díly ani kosmetické vady nejsou žádný problém. Epoxidové tyčinky hravě spraví, na co si jen vzpomenete

Stačí jeden prasklý díl nebo prasklina a problém je na světě. Drobným nehodám v domácnosti zkrátka nezabráníte. Tak si s nimi nelamte hlavu. Ať už se jedná o prasklý radiátor, prasklinu v kotli, povrchový kaz či zlomený kovový díl, sáhněte po kvalitním dvousložkovém lepidle. Napravte škody rychle, efektivně a bez slepených prstů. Použijte opravárenské tyčinky a zbavte se závislosti na hledání ideálního poměru a zdlouhavého míchání lepidla. Vy to zvládnete!

Číst více

Pan Fitinka

20.04.2017

Interní mikroklima a řízené větrání

Rekuperační jednotky se tak starají o příjemné prostředí bez prachu, hluku, plísní, pylových alergenů při ideální vlhkosti vzduchu v interiéru. Doma je stále čistý a zdravý vzduch bez zvýšené koncentrace CO2, vlhkosti, nežádoucích pachů a řady škodlivých chemických a toxických látek.

Číst více

Pan Fitinka

09.03.2017

Větrejte chytře a řízeně

Věděli jste, že při špatném větrání může být vzduch v domácím prostředí několikanásobně horší než venkovní? Plastová okna a dokonalá izolace omezují přirozenou cirkulaci vzduchu. Bez přirozené cirkulace nelze dostatečně odvádět vlhkost (zvýšená vlhkost je ideální prostředí pro vznik plísní) nebo těkavé látky, které se uvolňují ze stavebních materiálů nebo chemická rezidua domácích produktů v domácím prostředí. Vaření, sprchování, vytápění, úklid a třeba i dýchání má zásadní vliv na kvalitu domácího vzduchu. Nedostatečné a nekvalitní větrání může vést k nepříjemným pocitům, bolestem hlavy, alergiím nebo neustálému pocitu únavy. Větrejte dostatečně tam, kde je to potřeba a bydlete zdravě.

Číst více
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu