Blog

Pan Fitinka

29.05.2018

Zdravý vzduch díky spreji na čištění klimatizací

Teplota za okny pomalu stoupá vzhůru, a tak je nejvyšší čas uvažovat o zprovoznění klimatizační jednotky. Před zahájením nové sezóny je třeba provést kompletní údržbu, která vaši klimatizaci nakopne k nejlepším výkonům. Vyčistit jednotku doporučujeme i po sezóně. Pokud klimatizace z neznámého důvodu zapáchá, sáhněte po kvalitním čističi.

Číst více

Pan Fitinka

31.01.2018

Rodinná firma s dlouhou tradicí. Představíme vám ty nejlepší produkty britské společnosti John Guest

Vítěz mnoha prestižních ocenění. Více jak padesátiletá historie. Deset dceřiných společností a tisíce distributorů. Jedinečný proces výroby a přísná kontrola finálních produktů. Britský gigant na poli sanitární techniky, vytápění, systémů pro tlakový vzduch, nápojové techniky a mnoha dalšího dlouhodobě vyniká v nalézání originálních řešení. V čem spočívá úspěch britské rodinné firmy John Guest?

Číst více

Pan Fitinka

06.12.2017

Prasklé díly ani kosmetické vady nejsou žádný problém. Epoxidové tyčinky hravě spraví, na co si jen vzpomenete

Stačí jeden prasklý díl nebo prasklina a problém je na světě. Drobným nehodám v domácnosti zkrátka nezabráníte. Tak si s nimi nelamte hlavu. Ať už se jedná o prasklý radiátor, prasklinu v kotli, povrchový kaz či zlomený kovový díl, sáhněte po kvalitním dvousložkovém lepidle. Napravte škody rychle, efektivně a bez slepených prstů. Použijte opravárenské tyčinky a zbavte se závislosti na hledání ideálního poměru a zdlouhavého míchání lepidla. Vy to zvládnete!

Číst více
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu