Blog

Pan Fitinka

30.06.2017

PORTACOOL - rádi vám pomůžeme s chladící jednotkou

Mobilní odpařovací chladiče Portacool přináčí komfort při práci, když je vám opravdu horko. Otestovali jsme pro vás Portacool odpařovací chladič JetStream 260 PACJS260 při práci. Výborná ochrana před horkem a žádná únava. Žádné freony, minimální emise CO2. Nízké náklady na chlazení a jednoduchá instalace, kterou zvládne každý z nás. Úplně přesně, jak deklaruje výrobce. Můžeme vřele doporučit.

Číst více

Pan Fitinka

13.06.2017

V chládku díky mobilním odpařovacím chladičům

Výkonost práce je ovlivněna mnoha faktory, jedním z nich je také teplota. Pokud je na pracovišti příliš velké horko, klesá produktivita práce. Co s tím? Jedním z řešení vysoké teploty způsobené stroji, nebo počasím, je tradiční klimatizace. Pokud ale hledáte možnost ochlazení pracoviště za zlomek ceny klimatizace, nabízí se mobilní odpařovací chladiče. Jaké jsou jejich přednosti, kromě již zmíněné ceny?

Číst více

Pan Fitinka

12.06.2016

4 tipy jak lépe chladit

Léto je v plném proudu a teprve teď začínám řešit klimatizaci do bytu. Stejně jako vloni, tak i letos a doufám, že už příští rok ne. Ale moc tomu nevěřím:-) Pro ty z Vás, co už klimatizaci máte nebo jste ve fázi těsně před mám pár tipů, jak lépe chladit.

Číst více
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu