PORTACOOL - rádi vám pomůžeme s chladící jednotkou

pan Fitinka 30.06.2017

Odpařovací chladiče Portacool přináší chytré řešení s okamžitou účinností. Chraňte své pracovní prostředí před horkem. Na práci v příjemném prostředí záleží každému z nás.

Portaool jsou mobilní chladící jednotky, které pracují na principu ventilátoru a chlazení horkého proudícího vzduchu vodou. Mobilní odpařovací chladiče Portacool se hodí všude tam, kde musíte chladit lokálně nějaké pracoviště v průmyslové výrobě nebo celou halu, živá zvířata, sportoviště, zázemí open air festivalů nebo třeba klidovou zónu pod terasou. Rádi vám pomůžeme s výběrem.

série Portacool Hurricane

Mobilní odpařovací chladiče řady Portacool Hurricane jsou nejvýkonnější odpařovací chladiče na trhu. Jsou určeny pro chlazení horkého vzduchu v průmyslovýh skladech, velkých komerčních centrech, velkých otevřených objektech, logistických centrech, průmyslovým stavbách, výrobních halách a hangárech, open air festivalech a sportovištích.

série Portacool JetStream

Mobilní odpařovací chladiče řady Portacool Jetstream ™ jsou navrženy tak, aby vytvářely ideální proud chladícího vzduchu na pracoviště. Jsou k dispozici ve čtyřech velikostech - Portacool odpařovací chladič JetStream 240 PACJS240, Portacool odpařovací chladič JetStream 250 PACJS250, Portacool odpařovací chladič JetStream 260 PACJS260 a Portacool odpařovací chladič JetStream 270 PACJS270. Můžete si vybrat odpařovací chladič Jetstream podle toho, jak velkou plochu potřebujete chladit v závislosti na okolním prostředí. Portacool Jetstream ™ jsou určeny pro chlazení horkého vzduchu v komerčních garážích, leteckých hangárech, skladech, otevřených budovách, výrobě a obrábění, živočišné výrobě nebo i ve fitness centrech.

série Portacool Cyclone

Mobilní odpařovací chladiče řady Portacool Cyclone™ jsou dostatečně silné a cenově dostupné chladící jednotky. Portacool Cyclone™ jsou ideální pro rezidenční terasy a pergoly, garáže, domácí dílny, menší komerční aplikace, staveniště, domácí mazlíky, stáje nebo stodoly.

Informace o odpařovacích chladících jednotkách najdete i zde.

Pokud si nebudete vědět rady s výběrem, klidně se ozvěte. Rádi vám poradíme a vše předvedeme.

Zpět na blog
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu