Blog

Pan Fitinka

06.12.2017

Prasklé díly ani kosmetické vady nejsou žádný problém. Epoxidové tyčinky hravě spraví, na co si jen vzpomenete

Stačí jeden prasklý díl nebo prasklina a problém je na světě. Drobným nehodám v domácnosti zkrátka nezabráníte. Tak si s nimi nelamte hlavu. Ať už se jedná o prasklý radiátor, prasklinu v kotli, povrchový kaz či zlomený kovový díl, sáhněte po kvalitním dvousložkovém lepidle. Napravte škody rychle, efektivně a bez slepených prstů. Použijte opravárenské tyčinky a zbavte se závislosti na hledání ideálního poměru a zdlouhavého míchání lepidla. Vy to zvládnete!

Číst více

Pan Fitinka

01.03.2017

Slunce je dobrý sluha a vy se můžete stát jeho nejlepším pánem

Říká se, že zadarmo ani kuře nehrabe...Ale! Slunce zadarmo svítí, no nemáme pravdu? Zatímco tuto skutečnost naplno využívají rostliny a dokonce i naše kůže (která pomalu ale jistě zjišťuje, že sluneční opálení je zdravější a levnější než solárium), na další způsoby využití v domácnosti velmi často zapomínáme. Pojďme se podívat, jak na 100 % využít slunce ve svůj prospěch.

Číst více

Pan Fitinka

08.01.2017

Nulový vs. aktivní dům

Evropská unie přijímá stále nové závazky. Tentokrát se zaměřuje na výstavbu domů. Podle nového zákona se od roku 2020 můžou stavět pouze domy s téměř nulovou spotřebou energie. Tzn. nulové domy nebo aktivní domy. Jsou to stavby ještě o kousek lepší než pasivní nebo nízkoenergetické domy. Jaké mají výhody? Co vlastně nulové a aktivní domy umí?

Číst více
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu