V chládku díky mobilním odpařovacím chladičům

pan Fitinka 13.06.2017

Jak mobilní odpařovací chladiče fungují?

Setkáváte se s teplým a vydýchaným vzduchem na pracovišti nebo ve své domácnosti? Člověk se pak může cítit bez energie, pracuje se mu o to hůř a nedokáže se plně koncentrovat na svou činnost. Nepropadejte panice, nabízíme řešení, které by všechny tyto problémy mohly odstranit. Mobilní klimatizace ocení jak zaměstnanci ve velkých halách, ale i členové vaší domácnosti.

Mobilní odpařovací chladiče jsou založeny na principu adiabatického děje. Porézním materiálem, který je smáčený vodou, proudí suchý teplý vzduch. Ten z velké plochy média pohlcuje odpařenou vodu, čímž dochází k ochlazování. K chlazení vzduchu tak nejsou nutné chemikálie a kompresory a spotřeba elektrické energie je minimální.

Odpařovací chladiče společnosti Portacool

Společnost Portacool, která pochází z USA, dodává své produkty na světový trh více než 25 let a je známkou vysoké kvality.

Efektivita, úspory, udržitelnost

Úspora peněz je důležitým aspektem, na který by se nemělo zapomínat. S odpařovacími chladiči Portacool počítejte téměř s nulovými náklady na instalaci. Úspora energie i využití běžné vody z kohoutku jsou další faktory, které se počítají. Ochlazovací chladiče jsou navíc šetrné k životnímu prostředí, zařízení jsou vybavená odpařovacím systémem KUUL ComfortTM, což je vysoce kvalitní odpařovací látka také vyráběná v USA. Další z předností je indikátor hladiny kapaliny s automatickým vypínáním čerpadla, který chrání vaše výrobky i investici.

Rozsáhlé průmyslové prostory i domácnosti

V nabídce této společnosti najdete série Portacool HurricaneTM , vhodné k chlazení rozsáhlých průmyslových prostor od 325 do 580 m2 a série Portacool JetStreamTM , jež jsou ideální do velkých otevřených a komerčních prostor od 93 do 523 m2. Další možností je série Portacool ClassicTM pro prostory od 240 do 370 m2. Společnost Portacool ve svém portfoliu nezapomněla ani na chlazení menších prostor v práci nebo domácnosti od 28 do 65 m2 se sérií Portacool CycloneTM .

Zpět na blog
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu