Blog

Pan Fitinka

19.12.2017

Vůně, která uklidní nervy a nastolí duševní rovnováhu. Aroma difuzér je mnohem víc, než se na první pohled může zdát

Příjemná vůně dokáže z každého interiéru vytvořit útulné místo s pozitivní atmosférou. Ať už chcete přivítat své hosty květinovým aroma nebo si jen zpříjemnit den v práci, osvěžovače vzduchu dokážou změnit každou chvíli k nepoznání. Pozitivní účinky se projeví nejen na vaší náladě a soustředění, ale díky aromaterapii snadno zmírníte i mnohé zdravotní potíže. Nasajte aroma a poznejte, jak voní klid a harmonie.

Číst více

Pan Fitinka

13.12.2017

Kompostujte v pohodlí svého bytu. Moderní vermikompostér Urbalive přemění kuchyňský bioodpad v hodnotné hnojivo pro pokojové rostliny

Požitek z krásných květin a bohaté zeleně už dávno není výsadou majitelů velkých zahrad. Rozšiřte svou domácí zahrádku pomocí stylových pěstebních nádob, ve kterých budou všechny vaše rostliny nadmíru prospívat. A pro kvalitní hnojivo nemusíte jít daleko. Pořiďte si moderní vermikompostér Urbalive a pusťte přírodu k sobě domů. I váš byt může hrát všemi barvami.

Číst více

Pan Fitinka

12.12.2017

Tichý společník, který zažene únavu i kašel. Řekneme vám, proč je zvlhčovač vzduchu ideálním pomocníkem v zimním období

Zatímco za oknem hustě mrholí a teploty klesají, otáčíte termostatem, abyste domovu dodali potřebné teplo. Samozřejmě omezíte větrání na minimum ve snaze ušetřit peníze během topné sezóny. Vytápěním snižujete přirozenou vlhkost vzduchu, která běžně chrání vaše dýchací cesty. Ignorovat potíže se suchým vzduchem se však nemusí vyplatit, a proto je právě teď ideální čas na koupi zvlhčovače vzduchu. Ptáte se, co je to ten zvlhčovač vzduchu? Rádi vám to prozradíme.

Číst více
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu