Blog

Pan Fitinka

21.02.2019

Utěsněte si závitový spoj napoprvé a napořád

Pokud chcete kvalitně a lehce utěsnit závitový spoj, sáhněte po Lockeru. Locker je těsnicí niť z polyamidového vlákna s těsnicí emulzí s možností korekce závitu bez rizika netěsnosti. Aplikace je jednoduchá. Nemusíte nic pakovat ani použít těsnicí pastu. Zdrsníte povrch závitu. Jednou rukou umístíte konec nitě na závitu a přidržíte ji palcem. Druhou rukou napnete niť pomocí brzdy Lockeru a natočíte jí ve směru otáčení závitu spoje. Následně niť odříznete niť jedním ze dvou nožů. Více informací najdete v článku.

Číst více

Pan Fitinka

11.04.2018

Variabilní barevné stavebnice i velkoobjemové samozavlažovací truhlíky. Ze sortimentu Plastia si vybere každý nadšený pěstitel

Přeneste kousek přírody i na svůj pracovní stůl a využijte jedinečně hravého řešení, které zaujme na první pohled. Obyčejné květináče už jsou dávno pasé. Dejte přednost veselému modernímu designu květináčů Plastia Moduloo a vzpomeňte si na dětství, kdy jste si hráli s Legem či jinou stavebnicí. Rozšiřte své pěstební portfolio i na venkovní prostory a usaďte květiny do komfortního samozavlažovacího truhlíku Berberis, který vás vždy upozorní na nutnost doplnit vodu. Pěstování květin je se správnými pomůckami zábava!

Číst více

Pan Fitinka

21.02.2018

Nechte zeleň vzkvétat. Se zatravňovacími rohožemi vybudujete zahradu takřka kdekoliv. Třeba i na střeše

Kvůli malému pozemku se nemusíte vzdávat představy zeleného trávníku. Stačí zvolit chytré řešení a využít všechny dostupné plochy. Třeba střechu. Zelená střecha se může stát vaší oázou klidu a odpočinku. Rozrůstající se města komplikují každodenní kontakt s přírodou a zeleň na střeše domu může být jedinou možností, jak si ho zachovat. Pokud je vaše střecha vhodná pro instalaci plastových rohoží, máte napůl vyhráno.

Číst více
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu