Blog

Pan Fitinka

06.12.2017

Prasklé díly ani kosmetické vady nejsou žádný problém. Epoxidové tyčinky hravě spraví, na co si jen vzpomenete

Stačí jeden prasklý díl nebo prasklina a problém je na světě. Drobným nehodám v domácnosti zkrátka nezabráníte. Tak si s nimi nelamte hlavu. Ať už se jedná o prasklý radiátor, prasklinu v kotli, povrchový kaz či zlomený kovový díl, sáhněte po kvalitním dvousložkovém lepidle. Napravte škody rychle, efektivně a bez slepených prstů. Použijte opravárenské tyčinky a zbavte se závislosti na hledání ideálního poměru a zdlouhavého míchání lepidla. Vy to zvládnete!

Číst více

Pan Fitinka

04.12.2017

Čistota půl zdraví. Ochraňte své dýchací cesty před škodlivinami snadno a efektivně

Říká se, že čistota je půl zdraví a v případě čistého vzduchu to platí dvojnásob. Dýchací cesty jsou bránou do našeho těla a není snadné ohlídat, co vdechujeme. Drobné částice jsou okem neviditelné a společně s bakteriemi a mikroorganismy jsou všude kolem nás. Není proto od věci dohlédnout na kvalitu ovzduší a pořídit si čističku vzduchu, za kterou vám vaše plíce jednou poděkují.

Číst více

Pan Fitinka

01.12.2017

Ani kapka nazmar. I sklenice čisté vody může rozehrát symfonii, na kterou budou vaše chuťové pohárky dlouho vzpomínat. Nevěříte? Tak ochutnejte!

Voda tvoří až 70 % lidského těla. Je důležitou stavební složkou buněk a zakládá mnoho biochemických reakcí. Voda není jen důležitá, je pro naši existenci naprosto nezbytná. Bolí vás často hlava? Máte problémy se soustředěním, jste unavení a podráždění? Problém může být nedostatečný pitný režim. Jste nadšený ekolog a příčí se vám představa jednorázových lahví s vodou? Pořiďte do firmy aquamat. Dejte najevo zájem o klienty i o planetu Zemi.

Číst více
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu