Zbavte se graffiti a vraťte hladkému povrchu původní vzhled

pan Fitinka 26.06.2018

Ochránit majetek před útokem sprejerů není vždy jednoduché. Tramvaje, vagóny či autobusy jsou častým terčem, na kterém se graffiti objevuje s železnou pravidelností. Odstranění profesionální firmou může být zdlouhavé a drahé, naštěstí existuje i levnější způsob. Praktický odstraňovač graffiti ve spreji má speciální vlastnosti, které vám pomohou odstranit barvu, aniž by poškodily čištěný povrch.

Odstraní barvu a ochrání povrch

Ke kompletnímu odstranění graffiti nepotřebujete velké množství času ani drahé přípravky, které by nadmíru zatížily váš rozpočet. Použijte praktický odstraňovač graffiti Chemstr, který jako sprej snadno nastříkáte na povrch. Gelová báze se silným čistícím efektem během krátké doby naruší nános barvy a vy ji budete moci snadno setřít. Všechny substance se ve spreji snadno smíchají díky přítomnosti mísící kuličky, a vždy tak dosáhnete správného efektu. Použití je maximálně jednoduché, takže jej zvládne každý.

Účinek již za 15 minut

Než přistoupíte k odstranění graffiti, vyzkoušejte sprej na méně viditelném místě, abyste se ujistili, že nedojde k neočekávané reakci, která by mohla poškodit čištěný povrch. Před použitím sprej Chemstr důkladně protřepejte, aby došlo ke smíchání všech složek. Při třepání uslyšíte pohyb mísící kuličky uvnitř spreje. Nastříkejte na znečištěný povrch ze vzdálenosti 20 až 30 cm a nechte 15 minut působit. Během krátké doby dojde k naleptání nánosu barvy, kterou můžete následně setřít savým materiálem. Pokud je to nutné, celý proces opakujte až do úplného odstranění graffiti. 

Všestranný produkt pro domácí i profesionální použití

Odstraňovač graffiti je ideální volbou pro domácí i profesionální odstranění barvy a díky objemu 400 ml jej můžete využít opakovaně. Speciální složení poslouží nejen při odstraňování barev, ale také pozůstatků lepidla, což z něj činí univerzální produkt pro všestranné využití. Každý hladký povrch očistíte během provozu bez nutnosti odstávky a dáte sprejerům jasně najevo, že takhle tedy ne!

Pořiďte si odstraňovač graffiti dříve, než sprejeři vytáhnout své zbraně!

Zpět na blog
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu