Vzduch potřebujeme k životu všichni, dopřejme si kvalitu

pan Fitinka 17.10.2016

Inteligentní větrací jednotka ECO ROOM

Větrací jednotka ECO ROOM je ideálním řešením pro náhradu nefunkčních, dříve instalovaných ventilátorů s průměrem 100 nebo 150 mm ve stávajících instalacích (bez potřeby dodatečných stavebních úprav a elektroinstalace) a pro tloušťku stěny 310, 430, 500, 600 mm. Jednotka je vybavena protiproudým tepelným výměníkem. Výměník je snadno přístupný po otevření vrchního víka jednotky. Účinnost rekuperace až 75 %. Jednotka je vybavena automatickou protimrazovou ochranou. Hlučnost pouze 24 dB(A)Objem přečerpaného vzduchu podle výkonu 25/45 m3/hod.

Vlhkost nemá šanci

Zajišťuje vždy optimální kvalitu vzduchu v místnosti. Systém detekce vlhkosti vzduchu, takže když je vysoká vlhkost v bytě (místnosti), ihned reaguje a automaticky reguluje otáčky. Tlačítko „BOOST“ pro krátkodobé zvýšení výkonu. Protimrazová ochrana. Automatické přepnutí do letního provozu. Ovládání i tahovým vypínačem.

Z čeho se skládá

1. Knoflík, 2. Přední kryt, 3. Přívodní ventilátor, 4. Protiproudný výměník tepla, 5. Spojovací díl, 6. Řídící elektronika, 7. Servisní klíč na vyjmutí výměníku, 8. Koncový díl, 9. Odvodní ventilátor

Funkce

Odvádí odpadní vzduch z místnosti a ohřívá čerstvý, přiváděný zvenku do místnosti a neochlazuje. ECO ROOM pracuje nepřetržitě po dobu 24 hodin při nižší rychlosti. Tím snižuje náklady na vytápění, zlepšuje kvalitu ovzduší a kontroluje vlhkost

Čištění

Údržba je velice snadná. Nejrpve odstraňte přední kryt, poté chladič a plastový šroub. Dále vložte servisní klíč do výměníku, utáhněte a jednoduše vyjmete celý výměník a otřete hadříkem. 

Napětí 230 V
Min. průtok 25 m3/h
Průměr 100 mm nebo 150 mm

 

ECO ROOM pokojový ventilátor >>>

 

Zpět na blog
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu