Vůně, která uklidní nervy a nastolí duševní rovnováhu. Aroma difuzér je mnohem víc, než se na první pohled může zdát

pan Fitinka 19.12.2017

Příjemná vůně dokáže z každého interiéru vytvořit útulné místo s pozitivní atmosférou. Ať už chcete přivítat své hosty květinovým aroma nebo si jen zpříjemnit den v práci, osvěžovače vzduchu dokážou změnit každou chvíli k nepoznání. Pozitivní účinky se projeví nejen na vaší náladě a soustředění, ale díky aromaterapii snadno zmírníte i mnohé zdravotní potíže. Nasajte aroma a poznejte, jak voní klid a harmonie.

Tak tichý, že o něm ani nevíte

Aroma difuzér využívá stejné ultrazvukové technologie jako zvlhčovače Duux. Díky tomu je dokonale tichý, takže vás nevyruší při práci. Ultrazvuk rozvibruje integrovanou kovovou destičku osvěžovače a vytvoří tak příjemnou studenou páru, která se rychle rozplyne po místnosti. Vůně se během chvilky dostane do všech koutů a promění prostor ve vaši relaxační svatyni.

Malý společník, který vás bude provázet všude

Zaoblený design, kompaktní rozměry a univerzální bílá barva činí z aroma difuzéru Iconic ideálního společníka do každého prostředí. Je tak malý a lehký, že si jej můžete vzít kamkoliv s sebou. Ať už na dovolené či na chatě, Iconic dodá každé místnosti dotek wellness. Nádržka o objemu 200 ml je prostorově nevýrazná, a přesto dokáže okolí zásobovat vůní po dlouhých 13 hodin. Rozsvícením LED indikátoru vás osvěžovač upozorní na nutnost doplnění vody. A když jej zapomenete vypnout? Nevadí! Automatické vypnutí v pravý čas zasáhne.

Zbaví stresu a uklidní pocuchané nervy

Aromaterapie je po dlouhou dobu uznávanou metodou pro léčbu zdravotních potíží a navozuje pocit klidu a uvolnění. Snadno tak zbaví tělo napětí a zmírní následky stresu z pracovního vytížení. Aromatické olejíčky jsou perfektním doplňkem osvěžovače Iconic. Stačí jen pár kapek a vybraná vůně naplní všechny vaše smysly. Vyberte si z nabídky esenciálních olejíčků Duux, naplňte nádržku vodou a pro dokonalý zážitek zapněte LED osvětlení na svrchní straně difuzéru. Teď už jen zavřete oči, zhluboka se nadechněte a užijte si svou chvilku odpočinku. 

Je nejvyšší čas zpomalit a hodit práci za hlavu, tak provoňte svůj domov s našimi produkty a dejte sbohem stresu!

Zpět na blog
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu