Úklid bez námahy? Robotické vysavače spolehlivě zbaví podlahy nečistot. A nebojí se namočit!

pan Fitinka 03.01.2018

Zakopávat o šňůry od vysavače a na kolenou se natahovat k nejzazším rohům, to je zkrátka k vzteku. Tak proč se zbytečně rozčilovat, když si můžete dát čaj a nechat uklízet někoho jiného? Nemusíte si hned najímat uklízečku, stačí vsadit na robotického pomocníka, který se snadno dostane do každého rohu a zanechá vaši podlahu dokonale čistou. A bez remcání!

Zkonstruován pro všechna zákoutí

Úklid domácnosti nemusí zabírat váš cenný čas. Stačí zapnout robotický vysavač Roomba a nechat ho v klidu pracovat. Nikam se vám nezatoulá. Propracovaný navigační systém iAdapt jej bezpečně provede celým pokojem, ode zdi ke zdi, z rohu do rohu. Pokud mu přesto potřebujete vymezit určitý prostor, poslouží vám virtuální zeď. A robot zůstane tam, kde ho potřebujete. Jeho pokročilá technologie zbaví prostor veškerých nečistot. Dohlížet na něj nemusíte. A když úklid skončí? Vrátí se zpět na své místo – k nabíjecí stanici.


Mastnota, prach ani zvířecí chlupy vás už nemusí trápit

Zapomeňte na hadr, na prsty svraštělé vodou a neskladné ruční mopy. Zaschlou špínu, mastnotu ani odolné skvrny už nemusíte drhnout na kolenou. Robotický mop iRobot Braava vás vysvobodí z okovů nikdy nekončícího úklidu. Proplete se mezi vašima nohama a v tichosti vyleští všechny vaše podlahy. A to i v místech, kam byste se jinak nedostali. V režimu suchého úklidu si poradí s prachem, drobky i zvířecími chlupy. A když dojde na skvrny? Utěrky z mikrovlákna je odstraní během okamžiku. Robotický mop je malý, tichý a vysoce účinný. Jeho přítomnost zaznamenáte jen díky nepřetržitě čisté podlaze. Tak nechte kyblík kyblíkem a raději si pořádně odpočiňte.

Ponoří se až na dno

Milujete chvíle strávené u bazénu během parného léta? S námi bude váš bazén vždy připraven. Všechnu údržbu za vás odčiní iRobot Mirra, který zbaví bazén nečistot a bakterií, zatímco se budete slunit na lehátku a užívat si volné chvilky. Tento bazénový vysavač dokáže přečerpat až 16 tisíc litrů vody za hodinu a všechny nečistoty uloží do dvou filtračních nádob. Mirra se bez problémů přizpůsobí vám i vašemu bazénu. Tak hurá do vody!

Roomba, Braava i Mirra na vás čekají v naší nabídce. Tak který robotický vysavač s vámi půjde domů?

 

Zpět na blog
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu