Tichý společník, který zažene únavu i kašel. Řekneme vám, proč je zvlhčovač vzduchu ideálním pomocníkem v zimním období

pan Fitinka 12.12.2017

Zatímco za oknem hustě mrholí a teploty klesají, otáčíte termostatem, abyste domovu dodali potřebné teplo. Samozřejmě omezíte větrání na minimum ve snaze ušetřit peníze během topné sezóny. Vytápěním snižujete přirozenou vlhkost vzduchu, která běžně chrání vaše dýchací cesty. Ignorovat potíže se suchým vzduchem se však nemusí vyplatit, a proto je právě teď ideální čas na koupi zvlhčovače vzduchu. Ptáte se, co je to ten zvlhčovač vzduchu? Rádi vám to prozradíme.  

Ochrání nejen vás, ale i domácí mazlíčky a dřevěný nábytek

Nízká vlhkost vzduchu zatěžuje sliznici dýchacích cest, která se tak stává náchylnější vůči virům a bakteriím. Chřipka, suchý kašel a únava jsou typickými ukazateli, že se potýkáte s příliš suchým ovzduším. Pamatujte, že netrpíte jen vy, ale i domácí mazlíčci, rostliny a v neposlední řadě i dřevěný nábytek, který v suchu praská a ztrácí lesk. Se zvlhčovačem vzduchu Ovi můžete být bez starostí. A jak zvlhčovač funguje? Obsahuje ventilátor, který přes vlhký filtr žene vzduch a vytváří tak přirozené množství páry. Vzduch brzy dosáhne optimálního stupně vlhkosti, a díky vyměnitelnému vodnímu filtru je navíc zbaven bakterií.

Natankujte a zhluboka se nadechněte

Obsluha zvlhčovače je tak jednoduchá, že ji intuitivně zvládne každý. Stačí nalít vodu do nádržky, nastavit požadované množství páry a pak už si jen užívat vzduchu, který zažene únavu a uleví vašemu tělu. Díky 2,5 l velké nádržce vytváří zvlhčovač TAG studenou páru po dobu deseti hodin. A když voda dojde? Praktické světlo umístěné na spodní straně se rozsvítí červeně a upozorní vás na nutnost doplnit nádrž.

Dokonale splyne s okolím – jako chameleon!

Zvlhčovače Duux jsou výsledkem mnohaleté holandské tradice. Ta vytvořila elegantně řešené přístroje, u kterých se nemusíte ptát, kam je umístit. Ať už doma nebo v práci, zvlhčovač Sphere splyne s okolím. Ultrazvuková technologie je maximálně tichá, takže si zvlhčovač s klidem postavte na pracovní stůl, rozhodně vás nevyruší v práci!

Ještě nemáte vybráno? Tak se podívejte, co jsme si pro vás připravili.

Zpět na blog
Zavolejte mi nebo napište

Naše produkty na merXu